Nemocnica Trnava
6. apr 2022
Ahojte. Nie som z TT a chcela by som sa spytat Mam ist na vysetrenie do nenocnice - starej tam pri stanicu - a rada by som chcela vediet ako je to tam s parkovanim ,ci sa da zaparkovat alebo je to plne a musim inam. Dakujem za idpovede a rady
@jahu348 keď vojdes do areálu starej nemocnice a pôjdeš stále po ,,hlavnej,, až úplne dozadu, na konci cesty je taká trávnatá plocha kde sa tiež parkuje. Ja chodím pravidelne do nemocnice a vždy tam zaparkujem. Keď ideš niekde na začiatok nemocnice musíš síce šľapat potom ale to chvíľu tak 2-3min.

@jahu348 treba skúsiť šťastie. Na aké oddelenie ideš?
V starej nemocnici sa ti môže postastit nájsť miesto. Pripadne popri ceste pozdĺž. Pri novej nemocnici je problém zaparkovať-je to hneď oproti... alebo zaparkuj tam kde sa niekedy robili testy na covid,to je platené parkovisko. Pripadne hneď za mostom na ulici A Žarnova je parkovisko s rampou,ktoré je otvorené do 16h. A už teda do nemocnice prejdeš pešo.
Ešte jedno parkovisko je z druhej strany,to musíš ísť z Tamaškovicovej ulice,je bezplatné a hneď tam je kožné oddelenie,novorodenecke.