Nočné preteky motoriek na Hlbokej ulici
Ahojte. Prosím Vás, viete niekto niečo o tých motorkároch čo si robia neskoro večer/v noci preteky po Hlbokej takmer každý deň už týždne? 🫣
ja som nazov precitala, ako nocne preteky moriek 😂
@xxxka Nemyslím, že sú to nejaké preteky. Jednoducho je leto, dvojkolesoví nadšenci sa len vozia, či je deň alebo noc. Bohužiaľ v noci to viac počuť.
Keď som býval na Dlhých Dieloch, tak tam jeden z ulice mal športové auto, čo bolo dosť hlučné. Chodil niekedy aj v noci domov a to bolo rachotu celou cestou, čo išiel hore ( 😉kto pozná Dlhé Diely). Raz niekto nahral ten rev motora v noci a v správach bolo, že na sídlisku sú nočné preteky áut - čo bola blbosť, ale novinári mali aspoň nejakú senzáciu v uhorkovej sezóne.
Hlboká cesta určite nie je vhodná pre preteky motoriek - je úzka, parkuje tam veľa áut a je aj krátka. A tá časť, čo je v lese - to je úplne pre motorky nafigu - tá je úplne úzka.
@xxxka Až teraz som si všimol, že je to vo fóre Trnava. Takže tam to môže byť iné, Trnavu nepoznám, ale podľa street view Hlboká v Trnave je dosť široká na preháňanie sa na motorke. Ale aj tak nemusí ísť o preteky, jednoducho to niektorí tam roztúrujú.
@chrobak7 preháňajú sa tadiaľ kľudne 5x hore dole. Nemyslím si, že ide o náhodu.
@anonym_234075 😂 chcem im dať uspať syna
@xxxka 😂😂, skusila by som cestou mestskej policie, u nas to zabralo
aj v noci platí max. povolená rýchlosť v meste. Nie je povolene v obytnej zone narušať nočny klud prehananim sa na motorkach, lebo je široka a prazdna cesta. Policia o tom vie, asi je na nich kratka.
Volaj policajtov, ale, myslim, ze si nepomozes, kazdy rok je to to iste, aj na Spartakovskej

Chces sa zucastnit? :D