icon

Očkovanie proti Covid-19 - Trnava

onedaynick
13. feb 2021

Ahojte, neviete ako casovo momentalne prebieha ockovanie v Trnave? Ci sa priblizne dodrzuje cas, aky je pripadny sklz.. Dakujem.

irrka
13. feb 2021

Včera som bola s mamou a trvalo to asi pol hodiny, mama bola objednaná na 11.38 a prišli sme o štvrť postavili sme sa do radu vypísali dotazník a postupne sme sa posúvali.

mogaa
13. feb 2021

@onedaynick čas je orientačný, určite to nikde nefunguje že prídeš a rovno ťa zaočkujú.....záleží ako ľudia dodržiavajú termín ak príde 20ľudí o 10dminut skôr tak je tam rada aj na pol hodinu kým sa človek dostane dovnútra.....s tým nikto nič neurobí.....treba prísť približne na objednaný čas, postavíš sa do rady a čakáš.....väčšina ľudí príde o niečo skôr, takže ano čaká sa aj vonku, ale zase to nie je budeš mrznúť vonku hodinu......predo mnou bolo asi 10ľudí a do 20minut som bola aj zaočkovaná aj s časom čo som čakala na nežiaduce účinky......je to rýchle, ale naozaj to záleží vždy od ľudí či prídu na stanovený čas......ak príde 20ľudí o 5-10minut skôr tak tam jednoducho dlhšie čakáš v rade......ak zase meškáš, postavíš sa do radu a opäť záleží koľko ľudí prišlo skôr....

onedaynick
autor
13. feb 2021

ok, dakujem

nika82
13. feb 2021

@onedaynick a dotaznik mozes vytlacit a vypisat aj doma

mogaa
13. feb 2021

@nika82 ano ale aj tak čaká v rade, poradie berú ako ľudia prídu

onedaynick
autor
13. feb 2021

@nika82 aky dotaznik?

nika82
13. feb 2021
nika82
13. feb 2021

@mogaa ale tak som myslela ze aj to vypisovanie chvilku trva

mogaa
13. feb 2021

@nika82 to vypisovanie sa robí v rade kým čakáš až sa dostaneš dovnútra😉ono vypisovanie trvá cca 2minuty😉

mogaa
13. feb 2021

@nika82 u nás dali dotazníky prvým 4-5ľuďom a postupne ako chodili do vnútra, tak ďaľším čo čakali v rade....ale nemôžeš prísť a že ty ideš rovno dovnútra lebo už máš vypísaný dotazník😉

nika82
13. feb 2021

@mogaa to viem ze nejdem hned dnu kled ho uz mam vypisany