Odporúčania na dobrého psychológa v Trnave
Ahojte,
prosím odporučte dobrého psychológa v Trnave.
Ďakujem pekne.
@anonym_b70ce7 tá poliklinika už funguje? Ďakujem.
@mimusina áno otvorená je,treba sa informovať.
Mne veľmi pomohol doktor Szeliga.
@anonym_c539cf prosím Ťa kde on sídli? Je súkromný alebo dá sa cez poisťovňu? Veľmi pekne ďakujem ❤️
@anonym_c539cf prosím Ťa kde on sídli? Je súkromný alebo dá sa cez poisťovňu? Veľmi pekne ďakujem ❤️
@mimusina je súkromný, je na GAM. Tu ma aj cenník a všetky info https://www.klinickypsycholog.eu/
@anonym_c539cf koľko sedení ste s ním mali? Lebo ja som teda zmätená... Mám pocit že na poslednom sedení bol totálne nepripravený, nepamätal si čo sme rozoberali na predchádzajúcich. 4-5 sedenie a zatiaľ mi to nič nedalo ☹️
Chodila som k nemu tri roky. Predtým som chodila inam, tam mi pani psychologicka vôbec nesadla. Tak som skúsila pána doktora a ten mi sadol. Možno ani vam nesadne jeho štýl a treba skúsiť inde. Čo presne očakávate, že vam sedenia dajú?
Chodila som k nemu tri roky. Predtým som chodila inam, tam mi pani psychologicka vôbec nesadla. Tak som skúsila pána doktora a ten mi sadol. Možno ani vam nesadne jeho štýl a treba skúsiť inde. Čo presne očakávate, že vam sedenia dajú?
@anonym_c539cf očakávam objektívny pohľad na moju situáciu, nejaké návrhy riešenia vychádzajúce zo skúseností/odbornosti.... Idem na to zle?
@anonym_c539cf očakávam objektívny pohľad na moju situáciu, nejaké návrhy riešenia vychádzajúce zo skúseností/odbornosti.... Idem na to zle?
Neviem, spýtaj sa ho. Ja mam kamosku psychologicku, ktorá ma samozrejme, zobrať nemohla. Ale ona mi povedala, že psychológ mi nesmie radiť, čo máš robiť. Že na to musím prísť sama. Ale ak nie si spokojná, tak by som mu rovno povedala, že toto od vás čakám a možno ti povie, čo áno a čo nie. Alebo ti odporučí kolegu
@anonym_74499a

@mimusina nejaký psychológ je aj v novej poliklinike púpava na Trstínskej ceste.