Odporúčania na logopedičku v Trnave
Zdravím,
Vedeli by ste mi odporučiť dobrú logopedičku v Trnave pre 4r. dieťa(kvôli správnej výslovnosti )
Najlepšie niekoho kto nemáva termín raz za 3 mesiace
Ďakujem 🙂
@anonym_autor ahoj, ja som navštivoval Centrum detskej reči, termín max do mesiaca a dosť pomohli… sú tam viaceré logopedičky a vedia to ako s deťmi, tak i s dospelými. Je to súkromná logopédia, ale v TT asi najlepšia.
@anonym_f9caef prosím ťa berú aj nové deti,lebo pred polrokom mi napísali, že má vyraďujú z poradovníka, tak či teraz berú znova nových?
Zdravím,ďakujem za tip, ale písala som tam mail pred mesiacom a povedali, že nových pacientov vo veľmi dlhej dobe prijímať nebudú . Dve ďalšie logo sú tiež preplnené :/
@anonym_f9caef prosím ťa berú aj nové deti,lebo pred polrokom mi napísali, že má vyraďujú z poradovníka, tak či teraz berú znova nových?
@lillychilly ahoj, vieš čo ja som u nich dlho nebol, mal dom dojsť na kontrolu, ale neozval som sa čiže ako to je momentálne neviem.
Odporucam p.Šiklulova - byvaly pedagog, uci u seba doma

@anonym_autor ahoj, ja som navštivoval Centrum detskej reči, termín max do mesiaca a dosť pomohli… sú tam viaceré logopedičky a vedia to ako s deťmi, tak i s dospelými. Je to súkromná logopédia, ale v TT asi najlepšia.