icon

Odporúčania na pediatra - Trnava a okolie

barbie8
18. apr 2025

Ahojte, v máji čakám dieťatko. Poraďte mi prosím príjemnú, mladú doktorku/ doktora , ktorý nie je vyhorený a nemá starodávne metódy a názory, hlavne nech je to citlivý človek čo má pekný prístup k deťom a nebude mi syna zbytočne stresovať. Na tom mi záleží najviac nech je tam pohodová atmosféra lebo nemám ani jednu dobrú skúsenosť s doktormi v Trnave. Vďaka ❤️

belle_vie
18. apr 2025

@barbie8 mlady doktor neznamena vzdy lepsi. Kazdopadne, v TT ti pediater zoberie dieta mimo svoj obvod len po znamosti/ za poplatok.

My mame MUDr. Mora a sme velmi spokojny, pokial netreba, atb nedava, ma crp, niektore veci odkonzultuje i cez telefon.

saxana000
18. apr 2025

No my mame teda starsiu doktorku a predpotopne nazory nema ani nahodou 8 rocna dcera mala za zivot atb asi 3x aj to vzdy az po crp vysetreni.. dovolam sa kedy potrebujem.vzdy pomoze a poradi..nechodim tam zbytocne sople zvladame aj doma.

colsami
18. apr 2025

Osobne dlhe roky poznam 2 pediatricky z TT, obe okolo 60r a teda predpotopna nie je ani jedna. A nevidim dovod aby mal pediater stresovat dieta 🙈 tiez trosku musis racionalnejsie uvazovat a s takym nastavenim aj ist k doktorovi, nie ze nikomu nedoverujes este skor nez niekde prides.
Drzim palce nech najdes aby si bola spokojna.

babydesire
18. apr 2025

@barbie8 no vidis,,a ja by som najradsej nasej pedi dala elixir mladosti aby neodisla na dochodok,,ale nemam,,a tak uz asi tri roky dochodkuje..nemame zleho pediatra len to neni ono uz..

Vies, pediatri su zvycajne iny nez lekari pre dospelych, maju viac trpezlivost,nebyvaju neprijemny,,teda, kazdy je len clovek, moze mat zly den a tak ,,ale to treba chapat..aj ten rodic musi respektovat lekara. Ja by som skor hladala takeho (ak je na vyber viac), ktory mi vzhladom k mieste bydliska vyhovuje najviac a tiez ktory ma menej deti,

marki07
20. apr 2025

Staršie doktorky majú skúsenosti a vedia odhadnúť stav dieťatka lepšie ako mladšie kolegyne.
V Trnave poznám aj dobre doktorky,nie sú predpotopné. Odporúčam dr.Šumichrastovu,berie nových pacientov bez problemov,vždy sa dá dovolať,poradí a pomôže.Zodpoveda tomu čo si napísala,je milá k svojim pacientom.