icon

Odporučíte spoľahlivú firmu na zasklenie terasy v Trnave?

nikolp
4. jan 2026

Dobrý deň,uvažujem o zasklení terasy len neviem ktorá firma je spolahlivá.Viete mi odporučit dobrú firmu v okoli Trnava/Galanta? Ďakujem

hopatko
4. jan 2026

Prave riesim nieco podobne. Nepises ako chces "zasklit" terasu, kedzeas naozaj mnoho moznosti. Firiem je milion, pridu na obhliadku z akehokolvek kuta Slovenska. Poslala som dopyty cez internet a poslu ti cenove ponuky. Fenestra, Incon, Slovaktual, OKmont, Stavby Kralovska, GS Eurotherm...je ich este ovela viac.

nikolp
autor
4. jan 2026
@hopatko

Prave riesim nieco podobne. Nepises ako chces "zasklit" terasu, kedzeas naozaj mnoho moznosti. Firiem je milion, pridu na obhliadku z akehokolvek kuta Slovenska. Poslala som dopyty cez internet a poslu ti cenove ponuky. Fenestra, Incon, Slovaktual, OKmont, Stavby Kralovska, GS Eurotherm...je ich este ovela viac.

@hopatko tak je mám na terase drevenú pergolu a chcela by som to zasklenit. Dat nejake posuvne dvere a najlepsie dvoj alebo trojsklo nech to mozme vyuzivat cely rok.Asi si dam aj ja nacenit v rôznych firmach a uvidime.Len som chcela nejake odobné skúsenosti lebo kdovie či tie firmy sú spolahlive…

hopatko
4. jan 2026

Vzdy si pozri recenzie a historiu firmy, to co opisujes, ti vie urobit kazda ta firma. Potom uz ide o technicke parametre, aky presne profil pouzivaju, kolko ma komor atd, tomu sa venuje manzel. A hlavne kolko a kedy chces terasu vyuzivat. Najlepsie si ich pozvat na obhliadku a vsetko sa ich popytat.