icon

Odporučte alergológa pre dvojročné dieťa

24. máj 2025

Ahojte hľadám alergologa pre 2 ročne dieta. Prosím odporučte mi niekoho naozaj dobrého nemusí byť priamo z Trnavy kľudne okolie alebo aj Bratislava 🙂

koniarova
24. máj 2025

Budeš rada, keď vôbec niekoho nájdeš. Myslím, že veru vyberať sa nebude dať. Google a volať, písať. Za mňa v TT Dr. Karlubíková. Ale neberie nových

erikaeb
27. máj 2025

Dr. Zlatoš, Trnava, poliklinika

soniickaa
5. júl 2025
@koniarova

Budeš rada, keď vôbec niekoho nájdeš. Myslím, že veru vyberať sa nebude dať. Google a volať, písať. Za mňa v TT Dr. Karlubíková. Ale neberie nových

@koniarova tato pani alergologicka berie deti az od 5 rokov , chodim k nej dlhe roky a tento rok v marci som k nej zobrala teraz uz 4 rocneho lebo sme sa s pani sestricku nepochopili chcela som ho vysetrit ale ona si myslela ze len so sebou ho chcem zobrat lebo ho nemam kam dat a teda pani doktorka mi odporucila prenho nejake alergologa na poliklinike ze tam je detsky a myslim ze berie novych pacientov aj pani karlubikova lebo som chcela termin pre sestru a povedala ze ma sa objednat cez ich stranku , samozrejme ubehli uz 3 mesiace tak moze to byt inak stymi novymi pacientmi ale clovek ked neskusi nevie 😊