icon

Odporučte hepatológa - stukovatená pečeň

simusatko
21. sep 2021

Dobré ráno prosim vas odporučte mi nejakého hepatologa najlepšie aj kontakt ďakujem za každú pomoc

kacena4
•
21. sep 2021

ja som chodila roky do thalionu v ba

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@kacena4 ja mam ist hrusovskemu ale ten je v michalovciach v BA nerobi takže musim najst asi ineho

oli18
•
Autor odpoveď zmazal
•
simusatko
autor
•
21. sep 2021

@oli18 moja obvodna doktorka ja som zo seredi zase preto do Michaloviec je to pre mna ďaleko asi budem musieť nájsť druheho ale ani v tom sa mi uz nedari ja mam 22r. A beriem Lagosa s pestreca marianskeho a vysledky mam este horsie takze neviem co ako postupovať ked nenajdem a dr. Hrušovský robi na gastroendologii v Galante ale to nema nic spoločne s pečeňou uz som zúfalá 🥴🙈

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@oli18 a naco si bola na gastro?

e1i
•
21. sep 2021

@simusatko gastro rieši aj pečeň. Mas ist presne tam toho tvoja dr myslela.

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i aha tak to som naozaj nevedela doteraz som take niečo neriešila kedze som nebola chorá a co som sa pytala ľudí ze gastro rieši len zaludok nie pečeň a aj tak sa tam neviem dovolať 😔
Mam 22r. Nemôžem to nechať tak neni to sranda

e1i
•
21. sep 2021

@simusatko ved v tej druhej diskusii si pisala ze si sa dovolala. A gastro je zazivaci trakt tam patri aj pecen lebo sa podiela na traveni

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i nedovolala bola som osobne sestrica ano objednam vas a od 8 rana do 1 poobedia som tam stala a nic

e1i
•
21. sep 2021

@simusatko ved si sa mala pripomenut ze halo cakam na objednanie

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i tak ked povedala objednam tak som cakala dost pomali to islo a mali dosť roboty

e1i
•
21. sep 2021

@simusatko treba sa prebit. Ked vyjde tak skocit ze sa chcem objednat aby nezabudla.

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i dobre vedieť ale ked sa nedovolam co ved to trva aj mesiac uz vyše co volam pisem vselikade aj email som mu pisala a nic naco su mu tituli 🤭🤣

e1i
•
21. sep 2021

@simusatko isla by som ešte raz osobne. GA nie je tak daleko

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i nieje vlakom ale skusim zavolat este zajtra a ked nie piatok tak skocim

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@e1i ty si bola tiež na gastro v ga u neho ci ako nieze ma posle preč alebo si spravim hanbu 🤭

kiwinetta
•
21. sep 2021

ahoj odporúčam stránku Igora Bukovského aj videa má skvelé na túto tému stačí dať do goole

nika82
•
21. sep 2021

ja mam tiez a nikto sa tym nezapodieva

kiwinetta
•
21. sep 2021

má aj knihu veľmi účinné kolegyni to výrazne zlepšilo stav 👍

cacorka2704
•
21. sep 2021

@simusatko ja mam tiez stukovatenu pecen este aj cystu na nej a nikto ma nikam neposielal. Iba ze mam schudnut

simusatko
autor
•
21. sep 2021

@cacorka2704 tak ja mam 65kg tak ja chudnúť nemusim ale nemam jest vysmazane chipsy a take tazke jedla