Platí sa v Trnave za epidurál pri pôrode?
Dobrý deň, budem rodiť v trnavskej nemocnici a chcem sa spýtať, platí sa niečo za epidurál? a kedy to nahlásiť že by som ho chcela?.
Neplati sa, len pred porodom treba ist na poucenie 🙂
@chiarka12 najprv som epidural nechcela ale ked mi zacali vyvolavat porod tak tie kontrakcie boli strasne silne a epidural mi strasne pomohol tu hodinku som necitila nic kym ucinkoval potom mi ho dopichli zas 🙂 ale neviem aky ma to vplyv na tlacenie lebo ja som potom isla akutnou sekciou
@chiarka12 ja som mala tiez epidural ale len tu prvu davku...dopichnut uz nestihli bo uz som bola moc otvorena ... kebyze mam rodit este raz, dam si to pichnut skor aby sa stihla este aj dalsia davka bo uz som bola pri tlaceni strasne unavena a bolelo ma furt vsetko ... uz som ani nevedela kedy je a kedy neni kontrakcia ... vela stastia
V 2022 sa neplatilo. Každá mohla ísť automaticky k anesteziológovi na vyšetrenie (treba ísť vopred ešte pred termínom). Mne to pomohlo na hodinku, čo som si trochu vydýchla…
@chiarka12 mala som epidural pri vyvolávanon pôrode, bola to obrovská úľava, dala by som si ho znova

Treba si spraviť vyšetrenie u anestezilioga pred pôrodom. Neplatí sa.