icon

Platí sa v Trnave za epidurál pri pôrode?

chiarka12
25. jan 2025

Dobrý deň, budem rodiť v trnavskej nemocnici a chcem sa spýtať, platí sa niečo za epidurál? a kedy to nahlásiť že by som ho chcela?.

hsara99
25. jan 2025

Treba si spraviť vyšetrenie u anestezilioga pred pôrodom. Neplatí sa.

sima189
25. jan 2025

Neplati sa, len pred porodom treba ist na poucenie 🙂

chiarka12
autor
25. jan 2025

@sima189 vy ste rodili s epidurálom? Akú máte skúsenosť prosím vás ?🙏🏼

sima189
26. jan 2025

@chiarka12 najprv som epidural nechcela ale ked mi zacali vyvolavat porod tak tie kontrakcie boli strasne silne a epidural mi strasne pomohol tu hodinku som necitila nic kym ucinkoval potom mi ho dopichli zas 🙂 ale neviem aky ma to vplyv na tlacenie lebo ja som potom isla akutnou sekciou

adabise683
26. jan 2025

@chiarka12 ja som mala tiez epidural ale len tu prvu davku...dopichnut uz nestihli bo uz som bola moc otvorena ... kebyze mam rodit este raz, dam si to pichnut skor aby sa stihla este aj dalsia davka bo uz som bola pri tlaceni strasne unavena a bolelo ma furt vsetko ... uz som ani nevedela kedy je a kedy neni kontrakcia ... vela stastia

chiarka12
autor
26. jan 2025

@sima189 keď ste ho nechceli tak ste bola aj tak na tom pouceni ? A aj tak vám ho pichli? Lebo ja vôbec neviem čo mám robiť. Veľa žien hovorí to zvládneš aj bez toho. Ale keď mi to môže pomôcť tak prečo nie

sima189
27. jan 2025

@chiarka12 ano na poucenie som isla , je lepsie ak ho mas , to poucenie je len chvilkova zalezistost , a ak budes rodit a sama zhodnotis ci chces epidural alebo nie …mne aj lekari odporucali epi ze je to lepsie ..

chiarka12
autor
27. jan 2025

@sima189 ďakujem veľmi pekne 💗

akbara77
27. jan 2025

@chiarka12 ja som rodila,keď sa epiduralka platila. Za mňa najlepšie investované peniaze.

chiarka12
autor
28. jan 2025

@akbara77 dobrý večer, môžem sa spýtať kedy ste rodili ?

mamimilla
13. feb 2025

@sima189 a pozor na tetovania do polovice chrbta, cez nu odmietaju potom podavat epidural

zzula
19. aug 2025

V 2022 sa neplatilo. Každá mohla ísť automaticky k anesteziológovi na vyšetrenie (treba ísť vopred ešte pred termínom). Mne to pomohlo na hodinku, čo som si trochu vydýchla…

anonym_7d521d
19. aug 2025

@chiarka12 mala som epidural pri vyvolávanon pôrode, bola to obrovská úľava, dala by som si ho znova