icon

Práca cez víkendy v Trnave - skúsenosti

23. okt 2022

Máte niektorá skúsenosti s pravou v Trnave cez víkendy?Podľa popisu ide o 12tky,majú zaujímavý pracovný čas sobotu od 14 do 2 rána a v nedeľu od 17 do 5 rána.Plat tam píšu trojaky neviem čoho sa držať,hore v nadpise je 670 v čistom.Dole ponúkaný plat je 446 eur a pod tým zarobis približne 870 eur mesačne práca cez víkendy.Neviem ktorý plat sa môže brať do úvahy.Mate skúsenosť s takouto robotou?Plusy a mínusy?Dá sa tam zarobiť?Mne by sa pracovný čas vyhovovalo,auto mám môžem dochádzať.Trochu bývam ďalej v Nitre.Neviem koľko by som dala na benzín.A mínus vidím v tom že cez víkend by musel dať manžel spať deti,čo neviem či by zvládol.A nikam nemôžme na návštevu k rodine keď víkendy budem v robote.

Strana
z2
panelacikova
24. okt 2022

autorka, nemám proti tebe nič. mne je úplne jedno, ako ty dopadneš...

zazalienka
24. okt 2022

Na rovinu? Je to robota v PSA, presne takto som vydržala robiť rok a pol, v šialenom tempe, na smrť unavená , je to čiastočný úväzok, čiže víkend pracuješ, cez týždeň sa dávaš dokopy .. chceš cez víkend dovolenku lebo rodina? Nedostaneš, lebo málo ľudí .. čo má nohy odtiaľ uteká, viem o čom hovorím .. za rok a pol som mala dovolenku jedine cez celozávodnu, dva víkendy a keď sa náhodou nevyrabalo .. inak furt do roboty .. malý mal prijímanie chcela som dovolenku.. že šak načo? Nebudeš piť, vybavis kostol a poobede môžeš na nočnú.. rok a pol žiadna rodinná oslava, grilovačka, návšteva ..tým že sme mali jedno auto vtedy na ktorom som chodila do roboty tak celé zle .. za víkend som bežne nachodila ( v pokluse) 25 km..

zazalienka
24. okt 2022

@panelacikova je to skrátený úväzok, so základnou mzdou niekde okolo 450€ , gro platu robia víkendové príplatky a sviatky..

autor
24. okt 2022

@zazalienka Keď je to na čiastočný úväzok,platia za mňa odvody aj cez týždeň,alebo to si mám ja uhradiť ako samoplatca?

zazalienka
24. okt 2022

Nie, normálne je v kuse celý mesiac pracovný pomer, len tie hodiny nie sú cez týždeň ale cez víkend.. sama nič neplatis.. ideálne si naplánovať aby aj deti boli choré len cez týždeň, teda podľa nich, lebo vtedy si doma .. keď si pn cez víkend, tak stiahnu prémie, ovplyvní to 13 plat..

autor
24. okt 2022

@zazalienka To by nebol problém,by sme sa striedali s manželom,on má víkendy voľné

zazalienka
24. okt 2022

To hej, ale u nás to bolo na nervy, syn už bol väčší, celý rok sme sa nikde nedostali.. no a druhá vec , je to fyzicky veľmi náročná robota, na pohyb, zohybanie, pamäť, teda aspoň na zvarovni, lebo Ty si nevyberas kam pôjdeš, ideš tam kde ťa dajú , kde potrebujú .. robí sa na pätiny, alebo teda sa robilo, 2,5 hodiny v kuse makas, prestávka, a znova...

autor
24. okt 2022

@zazalienka Mám skúsenosti s robotou v automobilke,tak hádam také ťažké to tam nebude.Ja som typ človeka čo vie prispôsobiť sa.

zazalienka
24. okt 2022

Mne sa každý čudoval , baba z kancelárie do monteriek .. tipovali koľko vydržím ..

autor
24. okt 2022

@zazalienka A ty teda tam už nerobíš?Koľko si zarábala v čistom?

jelenec448
8. okt 2023

Ahoj. Šla si do toho Peugeotu?

Strana
z2