icon

Rozvrh hodín psychológie UCM: Ako si zariadiť brigádu?

eleonora17
27. aug 2026

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či mi niekto vie aspoň približne povedať, ako často a na ako dlho bývajú hodiny na UCM, odbor psychológia – denné štúdium. Chcela by som si popri škole zariadiť brigádu, tak aby som vedela, koľko času budem mať. Viem, že presný rozvrh ešte nie je, ale aspoň orientačne by mi to veľmi pomohlo. Ďakujem 😊

esfera
28. aug 2026

@eleonora17 ked som par rokov dozadu na UCM pracovala, rozvrhy boli zverejnene na webovej stranke, pricom ak este nebol aktualny, bol ten z predchadzajuceho akademickeho roku. Skus pohladat. Mozno ti to na ziskanie obrazu bude stacit.

anonym_caa040
28. aug 2026

@eleonora17 ahoj, viem, ze to nie je odpobed na tvoju otazku, no chcela by som sa spytat, ako si sa pripravovala na prijimacky na psychologiu ci si išla z doporucenej ilteratury.

eleonora17
autor
28. aug 2026
@anonym_caa040

@eleonora17 ahoj, viem, ze to nie je odpobed na tvoju otazku, no chcela by som sa spytat, ako si sa pripravovala na prijimacky na psychologiu ci si išla z doporucenej ilteratury.

@anonym_caa040 ahoj, ja osobne som mala materialy odkupene a z tych som sa ucila, ci uz psychologiu, biologiu alebo filozofiu😊

adriana633
29. aug 2026
@eleonora17

@anonym_caa040 ahoj, ja osobne som mala materialy odkupene a z tych som sa ucila, ci uz psychologiu, biologiu alebo filozofiu😊

@eleonora17 a mozem sa spytat odkial si si ich odkupila? Urcite by mi to usetrili neskutočne vela casu

eleonora17
autor
29. aug 2026
@adriana633

@eleonora17 a mozem sa spytat odkial si si ich odkupila? Urcite by mi to usetrili neskutočne vela casu

@adriana633 viem ze z bazosu, ale uz neviem od koho, ale urcite to este najdes😅 viem ze pani toho mala velmi vela, takze som to triedila podla okruhov ucm

adriana633
29. aug 2026
@eleonora17

@adriana633 viem ze z bazosu, ale uz neviem od koho, ale urcite to este najdes😅 viem ze pani toho mala velmi vela, takze som to triedila podla okruhov ucm

@eleonora17 noo tych okruhov je taak vela, prave ma napadlo ze by som si ich vypracovavala podla tem ale neviem ci to bude nejako dostacujuce

eleonora17
autor
29. aug 2026
@adriana633

@eleonora17 noo tych okruhov je taak vela, prave ma napadlo ze by som si ich vypracovavala podla tem ale neviem ci to bude nejako dostacujuce

@adriana633 podla mna to bude stacit, ja som si tiez povyberala len to hlavne