Skúsenosti rodičov s dopravnou školou v Trnave
Ahojte, studuje tu niekoho dcera na strednej priemyselnej skole dopravnej? Zaujima ma to ako matku ci je to skola pre dceru, alebo je to skor pre chlapcov? Je tam dopravna akademia to je asi skor take ze ekonomia a pod.. Budem vdacna za vase skusenosti ...
ja som študovala tiež na dopravnej škole a tam bolo dievčat dosť... v našej triede dokonca menej chalanov, ale to sme mali taký odbor TIS - Technické informačné služby. No teraz druhy rok navštevuje moja neter dopravnú akadémiu a je tam tiež pol na pol. Tam sa študujú ekonomické predmety, účtovníctvo, doprava, preprava, logistika, informatika.... takže áno, je to aj pre dievčatá
Dakujem velmi pekne za odpoved, ma este cas si to premysliet, len co som videla tabla, tak sami chlapci tak ma to trosku znejistelo 😅 ze kam to dievca chce ist ... 😉

@michaela.g mám dopravnú školu a teda v mojej triede prevádzka a ekonomika v doprave bolo chlapcov aj dievčat pol na pol. Viem však, že v jednom odbore ( nepamätám si ako sa volal) mali v triede len asi 5 dievčat.
Ale k otázke, áno je to škola aj pre dievčatá