icon

Skúsenosti s jasličkami Varofka a Bublinka v Trnave

kstranova
7. júl 2025

Ahojte, mate prosim skusenost s tymito dvomi jaslickami? Rozhodujem sa 🙂 dakujem

simona92101
7. júl 2025

@kstranova my sme sa rozhodovali medzi Varofka a Detske cool centrum.Od Varofky ma odhovarala kamaratka,napriek tomu sme mali pohovor,no nepacil sa mi pristup.dcera chodi uz rok do Detske cool centrum a ja si neviem vynachvalit.aktivity,strava,pristup-za mna naozaj Top

kstranova
autor
7. júl 2025
@simona92101

@kstranova my sme sa rozhodovali medzi Varofka a Detske cool centrum.Od Varofky ma odhovarala kamaratka,napriek tomu sme mali pohovor,no nepacil sa mi pristup.dcera chodi uz rok do Detske cool centrum a ja si neviem vynachvalit.aktivity,strava,pristup-za mna naozaj Top

@simona92101 smiem sa prosim spytat s cim ste neboli spokojna/ od coho konkretne vas odhovarala ? Ďakujem 🙂

simona92101
7. júl 2025
@kstranova

@simona92101 smiem sa prosim spytat s cim ste neboli spokojna/ od coho konkretne vas odhovarala ? Ďakujem 🙂

@kstranova dcera mala abkm,potrebovali sme specialnu stravu,no nevedeli sme sa dohodnut.takisto som nebola stotoznena s vekovym rozpatim deti,ake boli v skupine 2-5 rokov,to je velky vekovy rozdiel,aj na aktivity aj spanok atd.

marnek237
14. júl 2025

My sme chodili Zlatej Brany, boli sme velmi spokojni. Oni maju deti rozdelene na 2 skupiny, malickych do tych 3 rokov a potom vacsich. Maju aj 2 hernicky aj spanok je oddelene. Ako hovorim, maly tam chodil velmi rad.

sim_simonka
21. júl 2025

Síce reagujem neskôr a vlastne aj na to čo sa nepýtas. Ale mne dcéra chodí do Sovicky a tiež som maximálne spokojná. To len keby si potrebovala recenziu ešte aj na niečo iné