icon

Skúsenosti s pôrodom v Trnave

veronka12123
2. okt 2025

Ahojte v decembri očakávame prírastok, je to moj druhy pôrod ale prvy ktorý chcem absolvovať v Trnave. Mate niekto nejake skúsenosti? Zároveň sa chcem opýtať aj na tu izbu, myslím tu na ktorej by som bola sama s bábom počula som, že si ju treba rezervovať? Čo úprimne neviem si prestaviť keďže človek nikdy nevie kedy porodi , niekto skôr niekto neskôr. Každopádne privítam akékoľvek vaše rady
Ďakujem.

saxana000
2. okt 2025

Ahon rodila v 2016 a 2024.druhy porod sa od prveho velmi.lisil pristupom proste pohli sa dopredu.. ja som nikoho dopredu nevybavovala ako som prisla tak som rodila... izbu som mala polo nadstandartnu boli sme tri na jednu kupelku ale mohla som mat navstevy na izbe preto sa mi to oplatilo ale pozor momentalne od tohto tyzdna je v nemocnici zakaz navstev.inak boli volne aj tie kde si sama ale to je skor o stasti proste ked budes lezat po porode na boxe tak sa spytas este kym ta prevezu ci je volny nadstandart ak bude volny distanes sa tam ak nlbude obsadene mozes pockat na klasickej izbe ci sa neuvolni lebo prepustaju kazdy den.doobeda

saxana000
2. okt 2025

Za hlavny rozdiel ja osobne povazujem komunikaciu s rodickou pri porode aj neskor ked uz som mala dcerku pri sebe ze mi naozaj povedali co jej idu robit preco kam kolko to bude trvat.strava oooovela lepsia od prveho porodu.mozes si pozicat kojo vankus sestricky chodia pytaju sa pomozu s prilozenim ak potrebujes dokrmit mlieko je k dispozicii su tam nove sprchy a wc. Na oddelenie chodi fotografka aj baby z baby balance ktore ukazu zaklady manipulacie s babetkom tusim 2x do tyzdna..

saxana000
2. okt 2025

Pri porode mas k dispozicii naparku ak si.prinesies bylinky fitloptu dve osoby sprevadzajuce bezplatny epidural-ale musis mat vybavene poucenie popredu. Su nakloneni aj alternativnym poloham pri tlaceni a zvacsa akceptuju porodny plan ak si ho prinesies.ja som pri druhej nestihla nic akurat klystyr sprchu a jeden monitor a uz som aj rodila.. ale mozes tam byt aj 10 hodin a vtedy je fajn moct zmenit polohu skusit rozne ulavove tecniky.. rebozo a podobne...

zuzka3110
2. okt 2025

@veronka12123 ja som rodila v Trnave v júni a bola som prekvapená.Sestricky super,nápomocné vždy ked som potrebovala.Lekara som mala zazmluvneneho a takisto perfektne.mala som polonadstandartnu izbu ale až v polovici pobytu.nemala som ju rezervovanú dopredu.
Ale ak ked zostaneš v normálnej izbe,za môjho pobytu boli zväčša baby na izbách po jednej,nebolo nejak vela rodiciek.

veronka12123
autor
2. okt 2025

Ďakujem pekne za informácie. Ešte by ste mi vedeli povedať ako to funguje ak chcem mat pri porode manžela? Treba niečo vybavovať dopredu ? Pri syncekovi pri pôrode nebol co sme obaja neskôr ľutoval teraz by sme chceli aby bol pri dcérke.

zuzka3110
2. okt 2025
@veronka12123

Ďakujem pekne za informácie. Ešte by ste mi vedeli povedať ako to funguje ak chcem mat pri porode manžela? Treba niečo vybavovať dopredu ? Pri syncekovi pri pôrode nebol co sme obaja neskôr ľutoval teraz by sme chceli aby bol pri dcérke.

@veronka12123 nemusíš nic vybavovať dopredu,iba ho zober so sebou 😉.
Držím palce