Spoločné kočíkovanie Trnava. Hľadám spoločníčku
Hladam spolocnicku na kocikovanie z Trnavy, Lincianska. Nebyvame tu dlho a nikoho tu nepoznam 😒 Mam dcerku, ma 1 rok.
@petra81
Ahoj, chcela by som Ti predstavit novy web, www.mamavtrnave.estranky.sk. Je to stranka pre maminky z TT a okolia, aby sme nemuseli informacie z TT hladat po forach. Ak budes mat skusenosti z oblasti, kludne mi posli svoje postrehy, pripadne pridaj komentar. Katarina 🙂
Je tu nejaká mamina z okolia Koniarekovej ulice, ktorá by sa potešila, keby sa naše deti sem-tam spolu zahrali na ihrisku? Dcérka má 1 rok 🙂
Ahojte maminy, neviete o niekom, kto by chcel robiť Avon ? Okres TRNAVA
hladam maminu na spolocne kocikovanie byvame na podjavorinskej s detickami v rovnakom veku :D
@monuska342 ahojky,moja dcerka ma 1 rok, byvame na prednadrazi,ale nam to nevadi,radi sa prejdeme🙂
@luciana157 super tak by sme mohli ist spolu:Da kedy by ti to vyhovovalo?
Hallo Trnavcanky,,,, je tu niekto 🙂))
HALLO LINCIANSKA SEM SA 🙂))
:((((((
Ahojte holky, je tu niekto z prednádražia?
http://www.zlavadna.sk/team.php?id=5095 ihrisko pre deti 😉
ahojte je tu niekto z Druzby?
ahojte je tu niekto z Druzby? mam 9 mesacnu dcerku
Ahoj na 5. To je ten najblizsi pri ihriskach.
Ahojte maminy , mam 3 mes. synceka a hladam podobnu maminu na kamaratstvo 😉
ahojte maminky, je tu nejaka maminka ani nie rocneho dietatka co byva v okoli polikliniky trnava?
ahojte maminky, čoskoro sa budeme sťahovať do TT na hliny, kedže tam žiadne maminky zatial nepoznám, budeme s dcérku( 2 rôčiky ) radi, ak niekoho spoznáme a budeme mať s kým chodievať von 🙂
ahojky , aj ja si hladam kamaratku na uprimne kamaratenie . mam 20mes synčeka , ak sa neaka najde budem rada ked napise 🙂

@janula17
Ahoj, chcela by som Ti predstavit novy web, www.mamavtrnave.estranky.sk. Je to stranka pre maminky z TT a okolia, aby sme nemuseli informacie z TT hladat po forach. Ak budes mat skusenosti z oblasti, kludne mi posli svoje postrehy, pripadne pridaj komentar. Katarina 🙂