icon

Stredná zdravotnícka škola v Trnave

16. jún 2025

Ahojte, je tu niekto kto ide od septembra na strednu zdravotnicku skolu do Trnavy?Chcem sa nieco opytat.Dakujem

kimit
•
4. júl 2025

Mna prijali na externe

autor
•
4. júl 2025
@kimit

Mna prijali na externe

@kimit ahoj, do prveho rocnika na strednu externe?Alebo pomaturitne studium.

kimit
•
4. júl 2025

Pomaturitné 🙂

autor
•
5. júl 2025
@kimit

Pomaturitné 🙂

@kimit dcera rozmysla na strednu farmaceuticky laborant, tak sme chceli vediet ako to tam chodi, lebo velmi vela bodov moze doniest zo ZS, z prijimaciek "len" 40.Lenze ked mala aj trojku tak jej to ubera z bodov, ci je vobec sanca tam sa dostat ked tento rok mal posledny prijaty 409 bodov z tusim 470 ci ako to bolo.

mondolina
•
5. júl 2025

môj syn tam študuje, zdravotnícky laborant.

autor
•
6. júl 2025
@mondolina

môj syn tam študuje, zdravotnícky laborant.

@mondolina ahojky, dakujem.Chcela som sa len opytat, ked ma dcera z chemie a biologie jednotky,ale z matiky a sjl trojky, ci je vobec sanca sa tam dostat,lebo ked som pozerala kriteria tak musi mat dobry zaklad zo zakladky nakolko z prijimaciek je 40 bodov a zo ZS vyse 400.A ak je tam sanca, ci sa pozna niekoho z farmaceutickeho laboranta ci je to velmi tazke alebo sa da.Dakujem krasne.

mondolina
•
6. júl 2025

prijímačky sú tiež isté, aj na zdravotníckeho, aj farmaceuta. neboli. ťažké. môj syn nemal samé jednotky. Dostal sa tam po odvolaní.

kata67
•
2. aug 2025
@kimit

Pomaturitné 🙂

@kimit ahoj aký odbor prosim?

kimit
•
2. aug 2025
@kata67

@kimit ahoj aký odbor prosim?

@kata67 prakticka sestra

kia241
•
20. sep 2026
@mondolina

prijímačky sú tiež isté, aj na zdravotníckeho, aj farmaceuta. neboli. ťažké. môj syn nemal samé jednotky. Dostal sa tam po odvolaní.

@mondolina ahoj prosim ta ,zdravotnicky laborant,vybavenie sloly,učitelia, učenie sa ,ubytko ake je?co prax?dakujem

mondolina
•
20. sep 2026
@kia241

@mondolina ahoj prosim ta ,zdravotnicky laborant,vybavenie sloly,učitelia, učenie sa ,ubytko ake je?co prax?dakujem

@kia241
teraz je tretiak a je spokojný. podľa mňa škola na úrovni 👍
internát je teraz vnútri prerobený.