icon

Stretnutie mamičiek a tehotných v Trnave?

mitinka
26. okt 2006

baby ktore chcete stretko len my mamicky s drobcekami aj tehulky??hm??

mitinka
autor
5. jan 2007

ok uz a tesim 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

melory
30. jan 2007

baby pozerala som program na marec do trnavskeho materskeho centra, ale je tam len jun 2006 😀 tak neviem...ako k nemu prist?
zistime daku dobru akciu a pojdeme na vylet? ak budem vediet skor tak mozem aj doobeda, huga odhlasim zo skolky 😉

mitinka
autor
31. jan 2007

isla by som veru mel moze to byt aj mimo tt??ja by som skusila nieco mrknut a tak mozno sa nieco najde 🙂

melory
2. feb 2007

pozerala som program na februar v materskom centre a skoro som zmrzla ked mi vbyhodilo program najnovsi, ze jun 2006 .... 😀 idu s dobou, potom sa cuduju, ze ako b y zvysili navstevnost... 😵

mitinka
autor
6. mar 2007

baby vo stvrtok sa kona stretko oslavime MDZ 😀 kto chse nech sa prida organizatorom je mel 😀 😀

rainbow
6. mar 2007

ahojte a kde?

mitinka
autor
7. mar 2007

zatial sme sa dohodli na prednadrazi tak ale neviem kde musime pockat na mel bude tu az vecer a uvidi,e co a ako 😀

melory
20. mar 2007

7.maja.2007 o 10hod v promenade pri piskovisku guliver

melory
4. máj 2007

ahojte je piatok a v pondelok ma byt stretko v promenade,

n a p i s t e ktora chcete prist, prosim.

melory
5. máj 2007

😀 😀 😀

mitinka
autor
7. máj 2007

baby tak ja by som navrhovala po vyplate toho 14 juna tj.stvrtok 😀 alebo povedzte si vy? 😉 samozrejme iba ked bude pekne ako dnes 😀 takze kto ma zaujem tak ako mel spominala sem alebo do,, trnavskych mamiciek sa napisteci vam to vyhovuje a budeme s mel velmi radi ked sa nas tam stretne dost vela 😀 😀 😀 su aj fotaky ale nemusia byt 😀 😝 a potom sa foto dostanu odomna ak sem takze zahajujem datum 14.6 2007 okolo 14:00h ak vam nieco z toho nevyhovuje dajte vediet vsetko sa da 😀 😀

luciask
7. máj 2007

Ja pridem ak to bude trosku enskor v juni, toho 14-ho akurat pridem do TT.A mne osobne cas o 14 hodine nevyhovuje, lebo ej pooedie a decka mi spinkaju. Radsej doobeda alebo potom neskor okolo 16 hod. Ak vam to nevadi.

mitinka
autor
8. máj 2007

ahojky nevadi fajn tak daj datum aby si to mala v pohode tak radsej poobede ja doobeda urcite nebudem moct ja niesom priamo z trnavy takze radsej poobede 😉 tak teda o tej 16h? VYHOVUJE BABY?? 😀

luciask
9. máj 2007

no mne vyhovuje trebars o stvrtej poobede 16 teho.

rainbow
9. máj 2007

ahojte, ked sa ešte budú organizovať stretká aj v júni/júli rada sa pridám, už aj s kočárikom 😵 😵

melory
10. máj 2007

jeej uz nas je viac, to je super, mne vyhovuje 16.6. o 16hod. mozeme v tej proimenade, ale mozeme aj niekde kde sa da dat kavicka a deti pohrat, to je nad mestkou vezou v jednom podniku a potom v podniku cajka co je na zaciatku halenarskej. oproti velkemu parkovisku

linduska1
18. máj 2007

ahojte trnavcanky. doteraz som vas len z casu na cas citala teraz sa pridavam. to stretko je neako definitivne dohodnute? alebo ste to este doladili v neakej inej diskusii?

luciask
18. máj 2007

linduska, vsak dobehni ale vsak sa dufajme postretame a nepadne to.

mitinka
autor
18. máj 2007

ahojky zatial je to 16 juna o 16h 😀

melory
23. máj 2007

bude to v promenade na tych drevenych preliezkach u Gulivera

melory
24. máj 2007

😵 😵 😵 meni sa stretko zo soboty na pondelok, 18.6. o 16hodine 😵 😵 😵 vyhovuje? piste!

luciask
25. máj 2007

mne hej uz sa tesim

melory
2. jún 2007

uz sa nik nenajde? baby pridete?

palvinka
2. jún 2007

Mel takže 18.5 o 16.00 u Gulivera? A potom kam plánujete ísť, lebo my možno budeme nejakých 10-20 min. meškať, ak sa vôbec do TT dostaneme.

linduska1
3. jún 2007

ja sa budem snazit podla toho ako mi bude terezka spat teraz to ma take rozhadzane raz spi o tretej, raz o piatej ako vyjde ale chcela by som dobehnut. dufam ze vas spoznam. kocky, nie ste niektora z prednadrazia?

palvinka
3. jún 2007

Linduska máme skoro rovnako staré babulky, budem rada keď prídeš 😉 .

palvinka
3. jún 2007

a myslím, že Melory teraz býva na prednádraží.

melory
4. jún 2007

linduska ja som novoprednadrazanka 😉 byvam tu od decembra

melory
4. jún 2007

ze pride aj lunika 😉

luciask
4. jún 2007

a to je kto?