Stretnutie mamičiek a tehotných v Trnave?
baby ktore chcete stretko len my mamicky s drobcekami aj tehulky??hm??
baby ja som staaasne chora, hrdlo a ucho mama zapalene, uz druhy den ma horucku, akurat sa idem vypotit a zajtra si idem po antibiotika lebo mam pocit ze skapem. ale stretko si uzite, ved ja sa pridam na dalsie.
no tak v stredu by sme mohli aj my, a o koľkej a kde sa stetneme?
Linduš ☹ , chúďa, želám aby si sa čoskoro z toho dostala a aby to od Teba Terazka nechytila.
linduska vyliec sa, teraz je daka brutalna hnisava angina,
mne tiez streda vyhovuje,
o kolkej?
jasne baby tak som tam o 14h zajtra na zmrzline v cassale 😀 😉 len mi musite napisat kde to presneksie najdem 😉 az asi za polikliniku ze tam pri tych potravinach 😕
no ja som na prednádraží nebola sto rokov 😅 , ani neviem kde sa to teda vlastne máme stretnúť?
baby ja zajtra chcem ísť od rána do tt a už nebudem mať prístup na net, pošlite mi niektorá z Vás do ip číslo na mobil ak by som to nemohla nájsť. A možno prídeme trochu neskôr, podľa toho kedy sa Hanka zobudí.
kocky ja tu netrpezlivo cakam na neake spravy ako bolo na stretku, mozno fotos a hlavne kedy bude dalsie. neviete si predstavit ako vam zavidim. kedze som chora som 4 den zavreta doma a uz mi sibe.
ahoj linduska boli sme len tri ja mirka a paulinka boli sme v cukrarni a u rijaka na kofce a kedy bude dalsie stretko to neviem ze si zavolame a ty ako uz je ti lepsie
aj ano, stale mam zvysenu teplotu ale antibiotika uz zaberaju a aj nadcha sa mi trochu uvolnila. hodte potom spravu o stretku aj na konika. ja budem urcite niekoho lamat aj buduci tyzden. a my dve vlastne byvame takmer pri sebe nie? ked budem zdrava ozvem sa ti.
ahojte, ja som síce z TT ale vydala som sa do iného mesta. v TT mám rodičov a iden ich pozrieť v pondelok 02.07.07 a budem u nich aj v utorok (doobeda idem s malým k lekárke-chodím do TT na polikliniku na družbu) ešte budem mať prístup na net zajtra. rada by som sa s vami stretla, teraz mi to nevyšlo.pavlínka ako si na tom ty? do IP som ti dala môj mobil ak by si chcela.zatial pá 🙂
no teda zase som cosi zmeskala, kedykolvek som isla na konika tak mi nesiel. no ved ak nieco robite tento tyzden este stiham.
vo stvrtok aj v piatok mi to vyhovuje v sobotu este neviem,lindus ty kedy mozes a kedy ti to vyhovuje?Pauli a ty ako mozes?
stvrtok a piatok je OK. zatial nemam ziadne plany 😀 . v sobotu radsej nie to sme spolu ako rodina
super tak stvrtok alebo piatok ale pozerala som pocasie ale nevyzera to bohvieako
ja som za stvrtok. iba ak by v piatok malo byt krajsie tak by sme mohli v piatok - uvidime podla predpovede. a asi by to malo byt niekde vnutri - vyzera ze budu prehanky. a v tej cukrarni na prednadrazi nemozeme? hadam sa tam pomestime

baby ja mozem teraz v stredu a v utorok ale v stredu len do 17h 😉 tak ako chcete 😀