icon

Sú otázky na právnickú fakultu v Trnave skutočné alebo cvičné?

anet2002
28. jan 2025

Ahojte mám otázku
chcem sa spýtať či tu niekto náhodou nevie ako to je s otázkami na vysokú školu v Trnave (právnická fakulta). Lebo na stránke majú zverejnené otázky ale ďalej v prílohe som sa dočítala že to sú len cvičné...potom ľudia mi povedia že sú to normálne otázky a človek je z toho zmätený. Tak sa chcem spýtať a uistiť či niekto nevie aké sú to vlastne otázky? Vopred ďakujem za všetky odpovede 🙂

ovaaa
•
28. jan 2025

Veď zavolaj na fakultu ..všetko z pravej ruky ..nie JBP

viestta
•
28. jan 2025

Po pravde, preco by mala fakulta zverejnovat otazky, ktore budu na prijimackach? Aky by na to mala mat dovod?

kofa77
•
28. jan 2025

@viestta niektore to tak mavali, fakulta vydala zbornik, kde bolo asi tak bambilion otazok a z tych potom boli na parijimackach tak 100.. medicina tak mavala, aj pravo

viestta
•
28. jan 2025

@kofa77 vsak asi aj tito to maju tak. Aj u nas su testy OBP asi 500 otazok, z ktorych system vyberie 50 a tie musis dat na 80% aby si presla. Ked prejdes tych 500 otazok, tak mas slusnu sancu dat to na 80% aj ked kazdu jednu nevies uplne presne

kofa77
•
28. jan 2025

@viestta ale pozeram tu Trnavu, to vyzers, ze to su ozaj prijimackove otazky, je uch tam okolo 900 - len tak zbezne sim pozerala

kofa77
•
Autor odpoveď zmazal
•