icon

Testovanie tehotných žien v Trnave

nina1209
27. okt 2020

Ahojte mamičky, chcem sa spýtať či neviete niektorá alebo to niekde nieje na stránke v Trnave( nemám FB) mám termín budúci mesiac. Teraz niekedy by som sa mala hlásiť do pôrodnice. Ako to je s tým testovaným je treba tam ísť? Alebo mi to urobia na prijme keď pôjdem na poradňu priamo v tt ? Nemám problém sa ísť testovať ale neustojim tam ani keby som veľmi chcela niekoľko hodín. Lezim už dobrý mesiac a teraz neviem čo mám robiť nikde neviem zistiť žiadne informácie. Ak by ste vedeli prosím vás dajte vedieť. Ďakujem

luulinkaa
•
27. okt 2020

Keď pôjdeš na poradňu do nemocky ti povedia. Test by si mala mat zatiaľ iba ak máš plánovaný cisára. Pozri na stránke FN TT

mirkava
•
27. okt 2020

@nina1209 citala som, ze tehotne pustia dopredu. Závisí to od prístupu vojakov. Skus tam nejakeho vyhladať určite ťa uprednostnia.

naloxon
•
27. okt 2020

@nina1209 Ahoj ja budem rodiť v Skalici mám termín 13.11 a povedali mi že test robia pri príjme a do 15 minút je výsledok ak náhodou budem pozitívna vraj sa nič nedeje len si dajú respirator a ochranný odev a všetko bude ako ma byť... Na celoplošné testovanie nechcem ísť ale pre istotu sa opýtam vo štvrtok v poradni či potom môžem prísť len tak...

sofiia87
•
27. okt 2020

Tehotne zeny budu riesit prednostne, cize nebudes cakat hodiny v rade

nykkushka
•
27. okt 2020

Tehotné plánujú vybaviť prednostne, takže máte právo sa pýtať dopredu 😊😉

zuzanka.zuzu
•
27. okt 2020

@naloxon nevieš či oddelia matku a bábo po pôrode alebo majú vyhradenú samostatnú izbu?

naloxon
•
28. okt 2020

@zuzanka.zuzu Ahoj určite neoddelia matku od dieťaťa už som sa na to pýtala, doktorka sa začala smiať že nech sa nebojím že budeme sami na izbe a všetko bude tak ako má...

zuzanka.zuzu
•
28. okt 2020

@naloxon môžeme si potom ešte napísať? cca o mesiac by som sa ozvala. držím palce, nech všetko dobre dopadne 😘

nina1209
autor
•
28. okt 2020

@nykkushka ďakujem veľmi pekne

nina1209
autor
•
28. okt 2020

@naloxon mohla by si mi dať potom vedieť prosím ? Ďakujem

naloxon
•
28. okt 2020

@nina1209 Ahoj dobre len sa mi pripomeň ak by som náhodou zabudla. Zajtra idem do poradne v nemocnici som zvedavá čo nové mi povedia. Ja sa len bojím aby bolo dosť personálu a neboli všetci v karanténe po tom testovaní.

nika82
•
31. okt 2020

@zuzanka.zuzu hlavne si neber k srdcu aferu z Kosic kde to bolo cele naaranzovane skrz pravnicku Krajniakovu ci ako sa vola.... keby tak uz tak vas daju spoju a oddelia od ostatnych mamiciek, sli by ste na tzv izolacku