V ktorej škôlke v Trnave máte deti resp chcete prihlásiť tento šk. rok? ako je to s kapacitami?
ahojte
mamicky z TT podelte sa o skusenost, kde v TT skolach mate alebo sa tento rok hodlate prihlasit deticky? ako je to s kapacitami? je mozne dostat sa tam ?
dakujem
Ahoj my sa budeme hlásiť na Limbovu, podľa mňa sa skôr prihliada na vek a trvalé bydlisko ako na to kto sa skôr prihlási...minule mi jedna mamička pisala, že by sa nemalo davat viac prihlášok lebo aj tak sa riaditelia stretnú a vezmú dieťa len do jednej..no podľa mňa ak 3rocne deti s trvalým v Trnave by mali vziať všetky, zvyšok podľa kapacit
nie je to celkom tak s tym bydliskom..dnes to nikoho nezaujima...dokonca rok predtym mi odporucali nech si dam prihlasku na spartakovsku ze maju viac kapacit, ako sorry na opacnom konci mesta..skolky nemaju povinnost brat z obvodu /podla toho kde byvas/ Musia zobrat predskolakov, potom beru pat a stvorrocne deti a ked vyjde miesto trojrocne. Kedze na vajanskeho sme boli piaty v poradi ako zacal zapis tak nas vzali tam /ale to je iba moja domnienka/ napr skolku na kubinu mame najblizsie a tam nas nevzali /boli sme 17/ takze s bydliskom to nema nic spolocne...a ano riaditelia sa stretnu a dohodnu ktore dieta kam vezmu nakolko rodicia davaju viac prihlasok...a tie davaju preto aby sa ich dieta do skolky dostalo, v kazdej skolke maju rozny pocet volnych miest, nemyslim si ze ked si dam prihlasku do jednej a tam ma nevezmu automaticky ma presunu do inej a vezmu..myslim ze vtedy sa jednoducho dieta do skolky nedostane..
@ivinkapink to bydlisko som myslela tak, že trvalý pobyt v Trnave. Tento rok je zápis celý mesiac to znamená, že ti ktorí pôjdu na osobný nemajú šancu?? Práve to poradie sa robi podľa veku a potom podľa mesiacov. tak neverím, že mladšie vezmú skôr preto že bolo na zápis skôr 🤷
@moni0801 tak tento rok je specificky...ved to nie, najprv beru vsetkych predskolakov /musia/ a potom podla mna uprednostnuju tych co tam maju surodencov /aspon tak to bolo ked sme boli mi na zapisoch/, potom beru pat, potom stvor rocne deti a potom trojrocne kde sa prihliada na poradie v akom boli na zapise..teda tak sa to robi pri beznych smrtelnikoch ked ma niekto znamost ma ine moznosti 😀

ahoj nasa dcerka chodi do skolky na vajanskeho a som velmi spokojna, je vidno ze pani ucitelky maju svoju pracu rady a detickam sa venuju, nie len davaju pozor...neviem aka je teraz situacia, my ked sme si davali prihlasku tak bolo viac deti ako kapacit v skolkach, takze som dala prihlasku do siestich skolok a teda vzali nas do tejto...treba prist co najskor na zapis, prihliada sa aj na poradie uchadzacov...