icon

V ktorej škôlke v Trnave máte deti resp chcete prihlásiť tento šk. rok? ako je to s kapacitami?

kythos21
1. máj 2020

ahojte

mamicky z TT podelte sa o skusenost, kde v TT skolach mate alebo sa tento rok hodlate prihlasit deticky? ako je to s kapacitami? je mozne dostat sa tam ?
dakujem

ivinkapink
2. máj 2020

ahoj nasa dcerka chodi do skolky na vajanskeho a som velmi spokojna, je vidno ze pani ucitelky maju svoju pracu rady a detickam sa venuju, nie len davaju pozor...neviem aka je teraz situacia, my ked sme si davali prihlasku tak bolo viac deti ako kapacit v skolkach, takze som dala prihlasku do siestich skolok a teda vzali nas do tejto...treba prist co najskor na zapis, prihliada sa aj na poradie uchadzacov...

moni0801
2. máj 2020

Ahoj my sa budeme hlásiť na Limbovu, podľa mňa sa skôr prihliada na vek a trvalé bydlisko ako na to kto sa skôr prihlási...minule mi jedna mamička pisala, že by sa nemalo davat viac prihlášok lebo aj tak sa riaditelia stretnú a vezmú dieťa len do jednej..no podľa mňa ak 3rocne deti s trvalým v Trnave by mali vziať všetky, zvyšok podľa kapacit

sasha07
12. máj 2020

@kythos21 Vek, bydlisko sú najhlavnejšie.. mne všetky tri deti chodili na Ľudovú na kopanke.. a tiež som veľmi spokojna.. dávala som dve prihlášky a ano riaditelia sa stretávajú a dohodnú sa kam dieta zaradia..

ivinkapink
12. máj 2020

nie je to celkom tak s tym bydliskom..dnes to nikoho nezaujima...dokonca rok predtym mi odporucali nech si dam prihlasku na spartakovsku ze maju viac kapacit, ako sorry na opacnom konci mesta..skolky nemaju povinnost brat z obvodu /podla toho kde byvas/ Musia zobrat predskolakov, potom beru pat a stvorrocne deti a ked vyjde miesto trojrocne. Kedze na vajanskeho sme boli piaty v poradi ako zacal zapis tak nas vzali tam /ale to je iba moja domnienka/ napr skolku na kubinu mame najblizsie a tam nas nevzali /boli sme 17/ takze s bydliskom to nema nic spolocne...a ano riaditelia sa stretnu a dohodnu ktore dieta kam vezmu nakolko rodicia davaju viac prihlasok...a tie davaju preto aby sa ich dieta do skolky dostalo, v kazdej skolke maju rozny pocet volnych miest, nemyslim si ze ked si dam prihlasku do jednej a tam ma nevezmu automaticky ma presunu do inej a vezmu..myslim ze vtedy sa jednoducho dieta do skolky nedostane..

moni0801
13. máj 2020

@ivinkapink to bydlisko som myslela tak, že trvalý pobyt v Trnave. Tento rok je zápis celý mesiac to znamená, že ti ktorí pôjdu na osobný nemajú šancu?? Práve to poradie sa robi podľa veku a potom podľa mesiacov. tak neverím, že mladšie vezmú skôr preto že bolo na zápis skôr 🤷

ivinkapink
14. máj 2020

@moni0801 tak tento rok je specificky...ved to nie, najprv beru vsetkych predskolakov /musia/ a potom podla mna uprednostnuju tych co tam maju surodencov /aspon tak to bolo ked sme boli mi na zapisoch/, potom beru pat, potom stvor rocne deti a potom trojrocne kde sa prihliada na poradie v akom boli na zapise..teda tak sa to robi pri beznych smrtelnikoch ked ma niekto znamost ma ine moznosti 😀