icon

V ktorej súkromnej škôlke sú vaše deti spokojné?

7. aug 2025

Dcérka ma 2,5 r a uvažujeme nad súkromnou škôlkou s menším kolektívom, dajte recenzie, kľudne aj negatívne na jednotlivé škôlky, dakujem 🙂

anonym_08862c
7. aug 2025

@anonym_autor určite nie v Meduške, top je Best

ivanztt
7. aug 2025

Nas chodil do Besstu. Uz to je davnejsie, teraz uz ma 15r. A boli sme velmi spokojny so skolkou. Neviem ako sa to zmenilo, ale vtedy to stalo za to.

belle_vie
7. aug 2025

My sme mali syna v Bunnym a boli sme spokojní . Kolektív bol malý, 15-20 detí, na 1 učiteľku max 4 deti. Robili im krásne aktivity, aj občasné posedenia pre rodičov. Ak bolo dieťa viac ako pol mesiaca choré, platila sa len polovica školného. Mali individuálne nastavenú adaptáciu. A my sme z Kamenáča, tak sme to mali aj blízko (a deti chodili na prechádzky po miestach kde nie je premávka). Nevýhoda bola len menší dvor.

gabika252
7. aug 2025
@anonym_08862c

@anonym_autor určite nie v Meduške, top je Best

@anonym_08862c prečo nie meduška??

anonym_43dc9b
7. aug 2025

Prosím Vás keď je téma súkromných škôlok v TT,viete mi povedať koľko chcú za školné?

sabinami
10. aug 2025
@anonym_43dc9b

Prosím Vás keď je téma súkromných škôlok v TT,viete mi povedať koľko chcú za školné?

@anonym_43dc9b každá jedna to ma na stránke

sim_simonka
12. aug 2025

Neviem ci chceš vyslovene škôlku, ja ti odporučím jasle keďže vekovo tam stále spadáte. Jasle sovicka. Mala teraz konci a keby môžem tak ju tam nechám ,,do 18-tky”

zzula
19. aug 2025

Lifestart v Budmericiach

danka1809
7. sep 2025

SUNSHINE na Jana Bottu, teraz otvorili