icon

Viete o niekom v Trnave, kto sa zaoberá logopédiou?

14. okt 2023

Dobrý deň, viete o niekom, kto sa súkromne venuje logopédii v Trnave ? Hľadám pre 4 a pol ročnú dcéru, aspoň raz do týždňa, môže byť aj učiteľka.

berusinka2
14. okt 2023

doktorka Horakova,šikulová,ugorová...

autor
14. okt 2023

@berusinka2 Ďakujem za odpoveď, nechcem logopedičky, kde sa časovo musím prispôsobovať, preto hľadám niekoho, s kým si čas dohodnem a zaplatím, nie cvičiť ešte doma s dieťaťom a riešiť termíny, kedy má logopedička voľný termín a ísť tam raz za mesiac..

andreina27
14. okt 2023

Špeciálna pedagogička v zelenci pri trnave sukromne je perfektna pani čepanova

autor
14. okt 2023

@andreina27 Ďakujem za odpoveď, máte na ňu kontakt, alebo ako by som ju našla?

saxana000
14. okt 2023

Centrum detskej reci na Herdovom namesti.. skuste sa tam dostat.neskutocne veci dokazu s detmi.ale maju dlhodobo naplnene kapacity a novych klientov beru velmi zriedka ale za skusku nic nedate..potom klasika uz vyssie spomenute pani doktorky.zalezi.co potrebujete.a aky ma dcerka problem.vacsina z nich sa specializuje na napravu reci mne s dcerou pri oneskorenom vyvine reci a narusenej komunikacnej schopnosti klasicka logopedia nepomohla.

autor
14. okt 2023

@saxana000 Ďakujem za odpoveď, kedysi som chodila na polikliniku so synom a nebola som spokojná, riešila som to súkromne u jednej pani učiteľky a výborne sa naučil hovoriť, chodil k nej domov s mojou mamou, ale to bolo dávnejšie a už vtedy to bola staršia pani, tak že zrejme už nerobí.. To centrum som skúšala, momentálne neberú. Nám robí problém výslovnosť r a sykavky.

nikpa
14. okt 2023

Logopediu musíš s dieťaťom doma precvičovať denne, nečakaj že sa niečo naučí keď to s nim logopedička prejde 1-2x do týždňa po pol hodine. Lebo viac čistého času učenia dieťa v 4,5 roku nezvládne. Preto tomu treba venovať aj čas doma, najlepšie 10-15min denne.

autor
14. okt 2023

@nikpa to mne je jasné, ja sa jej v tomto smere venujem niekoľko minút každý deň, ale potrebujem niekoho, kto mi s tým pomôže v čase, ktorý vyhovuje mne, spokojne aj u nás doma, preto sa pýtam na tomto fóre..

nyky23
16. okt 2023

Centrum reči zrovna berie nové deti

autor
16. okt 2023

@nyky23 Ďakujem

sticker
nyky23
17. okt 2023

Dnes už hodili ,že majú zase plno .. stihla si ?

autor
17. okt 2023

@nyky23 Áno stihla, teraz už záleží iba od nich, či nás vyberú 🙂

lesanka845
21. okt 2023

@nikpa presne ,ako píšete.Zaraza má ,ako veľa rodičov si myslí,že čím častejšie návštevy logopeda,tým rýchlejšie sa problém vyrieši.Ziadny zázračný ani súkromný logoped neurobí prácu za rodiča.

nyky23
22. okt 2023

@lesanka845 v tom máte pravdu . Ale veľa urobí logoped . Prístup, metódy.. moj bol u 3 a žiadny posun velky.. rozhovorila ho až riaditeľka CR a to keď začala korona dokonca cez PC. Nejakú novú metódu použila