icon

Zlatník v Trnave

macatt
20. júl 2025

Dobrý deň, poznáte prosím zlatníka, ktorý vyrobí zlatý šperk z môjho materiálu?
Mám svoju predstavu aj zlato. Trnava a okolie. Ďakujem pekne.

macatt
autor
20. júl 2025

Niekedy bol v Zelenči, ale bol to už starý pán a určite už nerobí..

0silvia0
20. júl 2025
@macatt

Niekedy bol v Zelenči, ale bol to už starý pán a určite už nerobí..

@macatt velmi sikovny chalan-zlatnik je na trojicnom namesti v tych budkach vedla predaja pekarenskych vyrobkov. Zlatnictvo monty, skvele recenzie:
https://www.google.com/search?q=zlatnik+trojicn...

glorikarebeka
20. júl 2025

Zlatnictvo harmónia Trenčín

macatt
autor
20. júl 2025
@0silvia0

@macatt velmi sikovny chalan-zlatnik je na trojicnom namesti v tych budkach vedla predaja pekarenskych vyrobkov. Zlatnictvo monty, skvele recenzie:
https://www.google.com/search?q=zlatnik+trojicn...

@0silvia0 jej, ďakujem pekne🫶

macatt
autor
20. júl 2025
@glorikarebeka

Zlatnictvo harmónia Trenčín

@glorikarebeka ďakujem, trochu od ruky, ale zavolám pre info aspoň👍

macatt
autor
21. júl 2025

@0silvia0 tak som sa tam dnes stavila, veľmi šikovný chalan, za výrobu prsteňa podľa mojich predstáv chce 450€ len za robotu.. ale vie odkúpiť aj zlato navyše tak sa určite dohodneme..
Tak ešte raz ďakujem👍

lena235
21. júl 2025

Urcite toto robia v od jednota. Male zlatnictvo pri schodoch na prizemi. Vedla je drogeria

macatt
autor
21. júl 2025
@lena235

Urcite toto robia v od jednota. Male zlatnictvo pri schodoch na prizemi. Vedla je drogeria

@lena235 bola som sa pýtať v tom zlatníctve oproti, že opravujú, ale nevyrábaju a v tom malom som sa už pýtať ani nebola😅 ďakujem, skúsim

0silvia0
21. júl 2025
@macatt

@0silvia0 tak som sa tam dnes stavila, veľmi šikovný chalan, za výrobu prsteňa podľa mojich predstáv chce 450€ len za robotu.. ale vie odkúpiť aj zlato navyše tak sa určite dohodneme..
Tak ešte raz ďakujem👍

@macatt nemas za co, som rada, ze som pomohla

0silvia0
21. júl 2025
@lena235

@lena235 no neviem, v tom tebou spominanom zlatnictve som si dala opravit retiazku, trvalo to 2 tyzdne, aj to niekam posielali davat robit. Buduci raz mi niekto poradil tohoto chalana a ten to mal opravene na pockanie.

macatt
autor
21. júl 2025
@0silvia0

@lena235 no neviem, v tom tebou spominanom zlatnictve som si dala opravit retiazku, trvalo to 2 tyzdne, aj to niekam posielali davat robit. Buduci raz mi niekto poradil tohoto chalana a ten to mal opravene na pockanie.

@0silvia0 aj v tom Malachite oproti im trvala oprava 3 týždne, potom ten Juhoslovan z vonku Jednoty ten to mal opravené za 3 dni, ale vypýtal si 3x toľko ako v Malachite..
A tohoto chalana som si slepá nikdy nevšimla🙃

0silvia0
21. júl 2025
@macatt

@0silvia0 aj v tom Malachite oproti im trvala oprava 3 týždne, potom ten Juhoslovan z vonku Jednoty ten to mal opravené za 3 dni, ale vypýtal si 3x toľko ako v Malachite..
A tohoto chalana som si slepá nikdy nevšimla🙃

@macatt neviem veru ani ja ako dlho je tam ten mlady zlatnik. A to si si sama navrhla sperk? Ci to nieco specialne si chces dat vyrobit?

macatt
autor
21. júl 2025
@0silvia0

@macatt neviem veru ani ja ako dlho je tam ten mlady zlatnik. A to si si sama navrhla sperk? Ci to nieco specialne si chces dat vyrobit?

@0silvia0 chcem taký rodinný šperk dať vyrobiť, veľký prírodný Tanzanit mám(16 karátov), nie nejak zložitý práve, aby ten kameň vynikol.. zlatník hneď vedel čo a ako, aj podobné robil, ukazoval mi..

xxxka
22. júl 2025

@macatt ahoj, skús zlatníctvo Jozef - na pešej zóne

macatt
autor
22. júl 2025
@xxxka

@macatt ahoj, skús zlatníctvo Jozef - na pešej zóne

@xxxka Ahoj, tam som bola dávnejšie a povedal, že má toho veľa, že si mám vybrať z toho hotového, že mi zlato zoberie na výmenu a aj za robotu môžem nechať zlato navyše.
Šperky má pekné, p.Jozef tam málo býva už a ten čo tam je má divnú matematiku😅 a už z toho pocitu, že ma tam zasa namotajú na voľačo nevýhodné tam nepojdem..