icon

Zubná pohotovosť - Trnava, Piešťany alebo Trenčín

dr_smajlik
19. dec 2021

Ahojte, dcéra má viacero pokazený h zubov, riešime priebežne, minulý mesiac sme opravovali tretí. Väčšinou nás na ďalší objednávajú po 3 mesiacoch lebo majú plno. Naposledy jej robili dolnú 5ku, zub bol deravý, ale zubárka ho vyčistil, dala liečivú vložku a zavrela. Zub predtým bola horná štvorka na tej istej strane kde čistia aj kanáli, na uzavretie sme išli po týždni, odtiaľto jej ale vložka vypadla. Oba tieto zuby ju v piatok večer začali bolieť. V piatok ešte paralen a gél zabrali ale dnes v noci už pomenej a najbližšiu noc už asi nevydrží. Prosím, aké máte skúsenosti máte s po hotovosťou v TT, TN a PN? Naposledy pred rokom mi v PN povedali, že riešia len deti 10+,v TT recenzie píšu, že tam býva plno, čaká sa aj niekoľko hodín, k TN som moc nenašla, prosím viete mi dať nejakú aktuálnu skúsenosť? Ďakujem

mogaa
19. dec 2021

@dr_smajlik nuž jedine súkromného riešiť....pohotovosť len akútne stavy ale tam zväčša vyvŕtajú a nechajú tak...záleží na akého zubára tam natrafíte....jedine utlmiť liekmi od bolesti a zajtra ráno riešiť poriadneho súkromné zubára ktorý dieťa vezme.....som zo Serede , tu viem minimálne o 2ktorý vezmú bolestivý prípad aj bez objednania aj keď k nim nechodí, ale určite nie cez víkend.....

u2jana
19. dec 2021

@dr_smajlik v tn skuste US center

maculkac
19. dec 2021

@dr_smajlik skús aj tu na Poliklinike Juh v Trenčíne : https://www.poliklinikajuh.sk/ambulancie/lspp-s...

rikarika
19. dec 2021

@dr_smajlik najst si hned zajtra sukromneho zubara.

simona92101
19. dec 2021

@dr_smajlik v TT v busines centre som bola viac x,velka spokojnost.beru aj male deti ale musi spolupracovat.zavolajte si,popytajte sa ako teraz pracuju,viem ze mali pocas covidu objednavky na terminy aj pocas pohotovosti,aby tam ludia nesedeli v cakarni.

anega79
19. dec 2021

My chodime do Trnavy, som velmi spokojna

diusqa761
19. dec 2021

@dr_smajlik bola som nedávno v TT na zubnej pohotovosti a prístup aj cena super , v čakárni bolo aj tak 5/6 ročné dieťa takže sa ide asi s nimi dohodnúť ale ako píšu baby ono robia iba naozaj akútne stavy. A je pravda že je tam nával. Ja som tam volala v nedeľu kvôli tomu že som bola od 04:00 rána v bolestiach že som ani spať nevedela, prerevala celé ráno a celú pusu som mala opuchnutú. Ráno sme volali a povedali že máme 15:00 prísť lebo majú toho neskutočne veľa ,
aj to si sestrička overovala či je to naozaj na urgent ešte keď sme tam aj prišli sme skoro 2 hodiny čakali , kompletne preplnená ambulancia a to ma vzali prednostne! lebo videli že som naozaj vo veľkých bolestiach že som ani rozprávať nevedela. Dokonca kým sme v ambulancii čakali a volali na recepciu ďalší ľudia tak ich už sestrička po telefóne otáčala do BA lebo mali nával a nestíhali. Kým sme čakali a ošetril ma sme išli o pol siedmej večer domov. Takže ak má urgentné bolesti tak bežte ale ak nie tak radšej k súkromnému. Oni ti to naozaj urobia tiež že dajú vložku/vytrhnú atď nebudú sa jej tam 2 hodiny s kazmi hrať

nika_val
19. dec 2021

Keď si do TT zavoláš oni ti dajú čas kedy máš prísť a vtedy nečakáš tak dlho. Keď prídeš bez zavolania kludne aj polku dňa..
Niekedy sa stane že majú časový sklz a čakáš tak max o 1 hod dlhšie..
Ale ja som bola s ich prístupom tam vždy spokojná, vždy dobrý dr a pekne urobili čo mali..
Jediná zlá skusenosť pri čistení kanálikov sa im zlomil nástroj a kúsok mi zostal v zube, nepovedali mi o tom a vytiahnutie toho kúsku stojí viac ako 500e.. takže žijem s kúskom ihli v zube 😀 ale vraj sa to stava a je to normalne nijak ma to neohrozuje

berusinka2
19. dec 2021

@nika_val maju niekde aj cennik zakrokov?ja by som tam chcela ist na osetrenie tiez,bola som kedysi a tiez spokojnost
@simona92101

loginexistuje
19. dec 2021

my do trnavy chodime aj s detmi sme boli ale aj normalne ze mame kartu atd

dr_smajlik
autor
19. dec 2021

@rikarika máme súkromného zubára ale pohotovosť nerobí.
@diusqa761 toto bolo akútne, bol to už robený zub a od piatku večera sa to tak zhoršilo, že dnes na obed už ani lieky od bolesti nepomáhalo, dieťa mi plakalo od bolesti, ale aspoň viem ako to v tej TT je. Ja som len potrebovala aby jej to otvorili,nakoniec nás urgentne zobrali v PN a otvorili jej to, zvyšok doriešime u svojej zubárky, ale ďakujem za túto reakciu.
@nika_val ci pána tak ty máš jedinečný chrup teraz 🤣 ďakujem za skúsenosť

dr_smajlik
autor
19. dec 2021

Tak nakoniec sme vybavili v eurodente v PN nakoľko už so zubarkou ma skúsenosť, vedela som ze bude spolupracovať tak nás zobrali, inak berú deti až od 10 rokov. Zub ktorý jej zubárka opravila mesiac dozadu a dala liečivú vložku musel otvoriť. Nechala som tam za 2 minúty v ambulancii 45e (15 z toho bol poplatok za pohotovosť cez víkend) a plus k tomu 15e som asi zaplatila za test v momke v PN lebo fungujú v režime OTP... Ale hlavne ze sa jej uľavilo, zvyšok budeme riešiť u svojej zubárky...

diusqa761
19. dec 2021

@dr_smajlik to je dobre že ste vybavili ❤️

nika_val
19. dec 2021

@dr_smajlik ja som si našla potom svojho dr a keď to zistil že tam mam kusok ihli tak mi to oznámil s úsmevom na tváry akoby nič 😀
Ja cela vystrašená že čo teraz a on že buď si to dám vybrať za 500e a plus ešte € za dokončenie zubu takže spolu nejakých 700eur alebo s tým môžem normálne žiť a keď nahodou sa stane že budem na letisku pípať nech poviem že mám ihlu v zube 🙈🤦‍♀️😀😀 ale že aj on má, a už s tým par rokov v pohode žije 😀 takže ano velmi zaujimavy zub ja mám 🤣

nika_val
19. dec 2021

@berusinka2 tu majú cenník 🙂 je to priamo z ich stránky

berusinka2
19. dec 2021

dik,skusim im napisat cez fb
@nika_val

matusrr
2. nov 2025

vyskúšal by som ešte nájsť na https://najdizubara.sk/zubne-ambulancie/sluzby/..., tam majú super funkciu, že cez AI ti zhrnú čo si chvália a na čo sa pacienti sťažujú 🙂