Zúfalé hľadanie mamičky z Trnavy
Ahojte mamicky. Byvam v Trnave uz pomaly 3 roky. Kedze s priatelom po kratkej znamosti prislo dieta a vela povinnosti nebol cas ani moznost sa zoznamit s nejakou mamickou. Vzdy som bola s malym alebo s druhom ked mal volno. Nikdy mi to nevadilo kedze kazdy den co som mohla byt s nim a s nasim synom mi bol vzacny. Neustale je v praci. Ale akosi prislo vela vycitiek. Muz mi tvrdi ze je pod papucou. Lebo nemoze ist von s kamaratmi lebo ja sa hned nahnevam. Ale mne je vzdy len luto ze on nevidi ze aj my chcene byt s nim ze som stastna ked mozme byt 2dni spolu. Citin z jeho strany ze je s nami nasilu. Nerozprava sa somnou na maleho je stale nervozny. Velmi ma to boli a zuzuje. Jedine vychodisko pre mna je najst si nejaku spriaznenu dusu nejaku fajn mamicku s ktorou budem mict pokecat a niekam vyrazit. Uz ma nebavi byt sama. Tak ak nejaka mamicka hlada kamaratku tak sa mi ozvi. Som priamo z trnavy.
zazalienka
Mam 22rokov syn bude mat 2roky. Byvam priamo z Tt a to na lincianskej. Staci. ;)
@natyadko môj má 2 roky a 4 mesiace, tiež som z Linčanskej🙂 len ja mám trochen viac rokov🙂) .. podľa fotky kukám že chodíš na ihrisko kde je mamaklub.. do škôlky..
zazalienka
Jeeee to vazne;) mne vek neprekaza 🙂 a z ktorej casti si. Ja som z Jiraskovej. Ja sa tu motam kade tade. Len v lete to tu nieje ziadna vyhra. Na kazdom rohu cigan. Tak niekedy mozme niekam vybehnut aj mojmu synovi chyba partak;)
@natyadko ahoj ja som Monika a tiež bývam na Linke, chodievam do školky s mojimi malými aj so sestrou, mám kamošku ktorá má 3 ročného syna, tak sa možme hocikedy dohodnút a stretli by sme sa, síce máme trošku viac rokov ale to nevadí aspon pokecáme a detičky sa možu hrat, my tam chodievame doobeda aj poobede ako vynde čas ale ked sa dohodneme tak určite prídeme tak zatial čau
Ahooj aj ja by som chcela si najst nejaku kamosku na kocikovanie , kavickovanie z tt alebo okolia 🙂
Ahojte,ja som priamo z Trnavy,mam 24rok.a mam skoro 11 mesacneho synceka,tiez hladam mamicky na kocikovanie,ci hranie na ihriska,ozvite sa.. 🙂
ahoj mam zaujem a ako mas velke dieta a si z trnavy?Dominik bude mat 15mesiacov a tvoje?
ahoj som s trnavy byvame na podjavorinskej mam 2 deticky prvy syn ma 2,5 roka a druhy 8 mesiacov 🙂 a s ktorej casti si ty?
sme s bucianskej a kde priblizne sa nachadza podjavorinska ??bucianska je pod pumpou slovnaft 🙂 a super tak mas aj starsieho od nas a aj malinke babenko 🙂
Ahojte mamičky, mam jedneho drobčeka , má 7 mesiačikov..maminky ktore nemaju s kym kočikovat, ozvite sa 🙂

koľko máš rokov? aké veľké dieťa? na ktorom konci TT bývaš? daj aspoň nejaké info🙂