Nové zuby do 5000 € - Apolónia
Apolonia ts
ahojte prosim vás mám mať konzultáciu v tvrdošíne chcem si urobiť nové zuby o rok mám 30 a chcela by som mať krásne zuby ale aj sebavedomie a vedieť sa pekne usmievať.. bez hanby som maminkou 4 chlapcov , a 5 rokov na MD AKO KAŽDÁ MAMA ROBI PRE DETI a RODINU NAJVIAC 🙂
Tínedžerské roky, zápaly ďasien, zlomené zuby či rozštiepenie, kanáliky a tisíce eur som investovala do opracovania zubov.
kde som musela nakoniec zbrusit nové a dať si korunky :/ 7 predných ..
spodné mám svoje , ale už su zničené :/
preto sa chcem opýtať určite mi bude treba trhať, implantáty.
dajú sa urobiť pekne zuby do 5000€? alebo bude to viac ?
keď si predstavím do všetko by sme za toľko peňazí mohli dopriať deťom.. a keďže nepracujem niesom schopná si zuby zaplatit sama … pôžičku mi nedajú , keďže som na md a nemám príjem.. ostáva manžel 🤣😏 ale tiež viete ako ..
dajte mi vedieť názor. A fakt som si vytrpela na kresle u zubára svoje bolesť .. bolesť .. mne sa niečo robi keď mám ísť k zubárovi
veľmi sa aj hanbím ísť tam a otvoriť usta :( ďakujem
Neuvazovala si o zahranici? Tam by si sa do 5000 eur zmestila uz aj s hotelom
Ja som mala robené 9 koruniek plus práca - 4 300 eur. A to boli len predné zuby, bez implantátov, nie zadné a nie dolné. Teraz ma čaka 6x implantát plus korunky a tam očakávam cca. 9.000 eur.
@malinka158 fuha zevraj potom sa stáva že musia slovenskí zubári opravovať tie zuby tak to je doma také nie !?
Ja som mala robené 9 koruniek plus práca - 4 300 eur. A to boli len predné zuby, bez implantátov, nie zadné a nie dolné. Teraz ma čaka 6x implantát plus korunky a tam očakávam cca. 9.000 eur.
@anonym_f0f067 riadna cena 🥹🥹🥹🥺 zas akože nehovorím že nato nemáte .. len ta cena :(
@anonym_autor Ja chodím do Apolónie na dentálnu hygienu, ktorá je síce drahá, ale s výsledkom som spokojná a bola som u nich aj na vybielení a to bolo drahé takisto, a preto si nemyslím, že za 5000€ budeš mať dosť na celý chrup…
@nikoletta1712 ďakujem idem na konzultáciu kde platím rtg 37€ a urobia mi na mieru plán čo a ako takže sa rozhodnem a povedali že postupne.. aby som to tak finančne necítila.
@malinka158 aké zahraničie konkrétne ?
@nikoletta1712 ďakujem idem na konzultáciu kde platím rtg 37€ a urobia mi na mieru plán čo a ako takže sa rozhodnem a povedali že postupne.. aby som to tak finančne necítila.
@anonym_autor Aj keď sú drahá klinika, určite budeš spokojná…Nepoznám nikoho v okolí, kto by sa sťažoval…
Komplet nove zuby - Vsetko von, implantaty a korunky ma stali 13000
@malinka158 aké zahraničie konkrétne ?
@anonym_autor ja som si dala robiť v mnichove.....ale iba 6 zubov.....počula som ze uzhorod....su lacný, alebo aj v madarsku
@malinka158 fuha zevraj potom sa stáva že musia slovenskí zubári opravovať tie zuby tak to je doma také nie !?
@anonym_autor Srbsko alebo Bosna. Kolega z prace si daval implantaty v turecku, zatial bez problemov. Vyslo ho to ovela ovela menej. Do 5000 Eur implantaty na slovensku urcite nie. Moj muz si daval robit zirkonove korunky v Bosne. 11 koruniek a platil 1200 eur.
@anonym_autor Srbsko alebo Bosna. Kolega z prace si daval implantaty v turecku, zatial bez problemov. Vyslo ho to ovela ovela menej. Do 5000 Eur implantaty na slovensku urcite nie. Moj muz si daval robit zirkonove korunky v Bosne. 11 koruniek a platil 1200 eur.
@malinka158 o Srbsku som aj ja počula , že za takéto ceny a že dobrí odborníci.
Plus viem, že sa takto cestuje aj s ubytkom komplet vybavia v Albánsku, aj tam chodia Slováci na zuby
@malinka158 o Srbsku som aj ja počula , že za takéto ceny a že dobrí odborníci.
Plus viem, že sa takto cestuje aj s ubytkom komplet vybavia v Albánsku, aj tam chodia Slováci na zuby
@anonym_06627f ano, tie sukromne kliniky su na vysokej urovni.
Takze rozpravala som sa s kolegom, za 4 implantaty komplet cely chrup hore aj dole ho vysli na 6000 eur v turecku, klinika v izmire

@anonym_autor Ja chodím do Apolónie na dentálnu hygienu, ktorá je síce drahá, ale s výsledkom som spokojná a bola som u nich aj na vybielení a to bolo drahé takisto, a preto si nemyslím, že za 5000€ budeš mať dosť na celý chrup…