Čo si beriete so sebou na cestu na jedenie?
@miriam_nutrilon my cestujeme pravidelne kazde tri mesiace na slovensko, a kedze vyrazame velmi skoro tak beriem termosku s teplou vodou na zarobenie UM, dalej ovocie ( nakrajany melon, jablko, broskyne podla obdobia) chlebik zo syrom a sunkou. A este teple jedlo ktore mam tiez v takej termoske na jedlo ktora ho udrzi teple 8 hodin. Väcsinou volim cestovinu alebo rizoto.
cestujeme vzdy s detmi.ked chodievame na noc prespia celu cestu.ak cez den zo sebou zoberieme potraviny ktore mimo Sk nezozeniem a viem ze deti budu chciet.papanie pocas cesty je pomenej byva im zle takze nieco lahke na zaludok.
@miriam_nutrilon ked cestujeme,beriem so sebou chlebiky alebo zemle s maslom a sunkou,nakrajany syr,hrozno,jablka,vsetko pekne zbalene v plastovych nadobkach.Vezmem aj oriesky,nejake maslove keksiky alebo piskoty.Hotove detske jedla nevozime so sebou,maly si vyberie vzdy nieco z mojej ponuky.Ked bol mensi,nosili sme UM v prasku so sebou,v pripade potreby sme vsade dostali horucu vodu na urobenie mliecka.Pripadne sme mali detske vyzivy so sebou,vzdy nieco ovocne. 🙂
U nas nesmie na vylete chybat krabicka s uvarenymi cestovinami (vrtulky, trubky, kolienka a pod.) - to sa zarucene zje a na chvilu zasyti...dalej banan, zemiakove tycinky a nejake piskoty alebo ciste keksiky. Ked bola dcerka mensia a pila mlieko i cez den, tak termoska s teplou vodou a Nutrilon - bez toho ani na krok 🙂
kto si co povie, ze chce (rozok s niecim, oblozeny chlebik) a k tomu nakrajane ovocie a zeleninu...a pre seba plechovky redbullu
na cesty do auta len to, co sa dobre cisti - sendvic (so susenym mäsom, sunkou, syr), pecivo (cerstve, bez vsetkeho), nakrajane jablka ci hrusky, hrozno, celozrnne krekre alebo ryzove chlebiky (mrvi sa to, ale v pohode sa da povysavat). ked boli velmi mali, tak som nosila kupovane vyzivy ovocne ci mäsovo-zeleninove - dali sa na motorestoch zohriat. teraz sa naobeduju normalne v restike s nami - vzdy sa da najst nieco vhodne pre deti 😉

@miriam_nutrilon ked ideme na dlhšie preč beriem jej to čo jej chutí,,alebo sa spýtam či to bude papat,,načo ma chut ked sa bude cestovat..ale vždy jej zoberiem menej a z viacereho