icon

Hotel Partizán - Tále, aktuálne info

2. júl 2026

Máme rezerváciu v hoteli, poznám ho, ale je to už pár rokov, kedy som som v ňom bola naposledy a ešte bez detí. Zistila som, že hotel pripravuje nové vonkajšie wellness, čo je super, len mám trochu obavy, či to nebude až príliš veľké stavenisko a čítala som aj slabšie recenzie. Je tu niekto, kto tam absolvoval pobyt teraz niekedy? Je to naozaj až také zle? Povzbudte ma, lebo už to nevieme bezplatne stornovať 🙈
Taktiež by som mala otázku k pobytu s malými deťmi do cca jeden a pol roka, alebo aj s menšími. Budeme mať polpenziu, ale musíme samozrejme zabezpečiť aj stravu pre dieťa počas dňa. Je tam nejaká možnosť zohriat si vlastné jedlo (myslím napr. tie hotové príjemný z fľaše), napr. kuchynka pre rodičov (v Átriu pred rokmi takáto možnosť bola). Alebo ako ste to riešili s takými malými deťmi?

anonym_474020
Autor odpoveď zmazal
anonym_474020
Včera o 04:52

@anonym_autor takto to tam vyzerá

anonym_2b9a8d
Včera o 05:36

Ahoj, bola som pred rokom a stavenisko už vtedy bolo pod hotelom. Okolie nie je práve najkrajšie. S jedlom ti neporadím, ale poprosila by som v reštike, aby to zohriali v mikrovlnke.

anonym_0e0ea8
Včera o 06:18

Boli sme minuly rok a uz by som tam nesla. Za tie peniaze sa ziaden wau efekt nekonal. A ano, toto stavenisko tam bolo uz min rok, nastastie sme aspon vyhlad z izby mali do lesa.