icon

Je potrebné overiť potvrdenie platby hotela?

Včera o 11:40

Hotel mi poslal zalohovu fakturu a uhradila som zalohovu platbu. Nemá hotel povinnosť potvrdiť rezerváciu? Že dostali platbu. Mám si tam zavolať, či je to ok a došla im platba?

patrike
Včera o 11:44

Ci platba dosla vidis hned na tvojom ucte, kedze mame okamzite SEPA platby.

yellowunicorn
Včera o 11:45

@anonym_autor dýchať vieš aj sama? Či aj na to potrebuješ návod? Či schopná napísať niekde si len keď ti schvália ľudia z MK?

Si myslíš, že všetky hotely na svete majú rovnaké pravidlá a podmienky?

anonym_92fcde
Včera o 11:56
@yellowunicorn

@anonym_autor dýchať vieš aj sama? Či aj na to potrebuješ návod? Či schopná napísať niekde si len keď ti schvália ľudia z MK?

Si myslíš, že všetky hotely na svete majú rovnaké pravidlá a podmienky?

@yellowunicorn ja napr.viem,ze by som na toto nemala,preto toto neskusam,ale idem do ck normalnej,nie tesne pred krachom a zaplatim im.A mam to naozaj bez takehoto strachu.

anonym_56c652
Včera o 11:59
@anonym_92fcde

@yellowunicorn ja napr.viem,ze by som na toto nemala,preto toto neskusam,ale idem do ck normalnej,nie tesne pred krachom a zaplatim im.A mam to naozaj bez takehoto strachu.

@anonym_92fcde čiže keď ideš na 1 deň do Košíc na výlet alebo do Bratislavy alebo kde, tak ideš cez cestovku?

martinka17
Včera o 12:03

Ja si to overím. Áno, vidím že platba odišla, ja chcem vedieť či ju správne spárovali. Niekedy hotel pošle potvrdenie automaticky, niekedy zavolám ja.

anonym_92fcde
Včera o 12:07
@anonym_56c652

@anonym_92fcde čiže keď ideš na 1 deň do Košíc na výlet alebo do Bratislavy alebo kde, tak ideš cez cestovku?

@anonym_56c652 nie ale volala som si priamo do hotela a pytala sa veci,ktore ma zaujimaju,teda ako to chodi s rezervaciou a pod.mam usta,mam tel tak predsa zavolam.Na toto nepotrebujem modreho kona.

yellowunicorn
Včera o 14:03
@anonym_92fcde

@anonym_92fcde čo ja viem, ja by som napísala rovno do hotela či dostali platbu, miesto čakania na schválenie od ľudí na koňovi 😂

anonym_92fcde
Včera o 14:05
@yellowunicorn

@anonym_92fcde čo ja viem, ja by som napísala rovno do hotela či dostali platbu, miesto čakania na schválenie od ľudí na koňovi 😂

@yellowunicorn ozaj sa niektore stratia bez kona.