Je potrebné overiť potvrdenie platby hotela?
Hotel mi poslal zalohovu fakturu a uhradila som zalohovu platbu. Nemá hotel povinnosť potvrdiť rezerváciu? Že dostali platbu. Mám si tam zavolať, či je to ok a došla im platba?
@anonym_autor dýchať vieš aj sama? Či aj na to potrebuješ návod? Či schopná napísať niekde si len keď ti schvália ľudia z MK?
Si myslíš, že všetky hotely na svete majú rovnaké pravidlá a podmienky?
@anonym_autor dýchať vieš aj sama? Či aj na to potrebuješ návod? Či schopná napísať niekde si len keď ti schvália ľudia z MK?
Si myslíš, že všetky hotely na svete majú rovnaké pravidlá a podmienky?
@yellowunicorn ja napr.viem,ze by som na toto nemala,preto toto neskusam,ale idem do ck normalnej,nie tesne pred krachom a zaplatim im.A mam to naozaj bez takehoto strachu.
@yellowunicorn ja napr.viem,ze by som na toto nemala,preto toto neskusam,ale idem do ck normalnej,nie tesne pred krachom a zaplatim im.A mam to naozaj bez takehoto strachu.
@anonym_92fcde čiže keď ideš na 1 deň do Košíc na výlet alebo do Bratislavy alebo kde, tak ideš cez cestovku?
Ja si to overím. Áno, vidím že platba odišla, ja chcem vedieť či ju správne spárovali. Niekedy hotel pošle potvrdenie automaticky, niekedy zavolám ja.
@anonym_92fcde čiže keď ideš na 1 deň do Košíc na výlet alebo do Bratislavy alebo kde, tak ideš cez cestovku?
@anonym_56c652 nie ale volala som si priamo do hotela a pytala sa veci,ktore ma zaujimaju,teda ako to chodi s rezervaciou a pod.mam usta,mam tel tak predsa zavolam.Na toto nepotrebujem modreho kona.
@anonym_92fcde čo ja viem, ja by som napísala rovno do hotela či dostali platbu, miesto čakania na schválenie od ľudí na koňovi 😂
@anonym_92fcde čo ja viem, ja by som napísala rovno do hotela či dostali platbu, miesto čakania na schválenie od ľudí na koňovi 😂
@yellowunicorn ozaj sa niektore stratia bez kona.

Ci platba dosla vidis hned na tvojom ucte, kedze mame okamzite SEPA platby.