Kúpele Piešťany: Je bahenná procedúra bez oblečenia?
Zdravím, ideme na víkend do Piešťan do hotela Splendid a v cene máme tie procedúry. Chcem sa spýtať niekoho kto tam bol – fakt sa tam chodí do toho bahna nahý? Mne je to dako nepríjemné pred cudzími ľuďmi. Pomáha to dako reálne na seknuté kríže, alebo je to len taký relax v teplej vode? Budem vďačná za každú info ako to tam prebieha.
@anonym_autor Ale ved v tom bahne si len ty. Mas plachtu, nikto tam nebeha nahy. Vyzliekas sa jedine pred tou fyzioterapeutkou, aj to byva decentne. Respektuju sukromie, intimitu
@anonym_autor Ale ved v tom bahne si len ty. Mas plachtu, nikto tam nebeha nahy. Vyzliekas sa jedine pred tou fyzioterapeutkou, aj to byva decentne. Respektuju sukromie, intimitu
@siska53 presne. To isté v Dudinciach kupel v liečivej vode. Nikoho tam nevidíš ani nikto nevidí teba, mas svoju vanu, tesne pred nou das dole plachtu, takze ta vidi len ta fyzioterapeutka a sú diskrétni.
A myslis tu vo vode? Ci ten zabal? Mne sa zda, ze sme plavky nemali. Ale, bolo to prijemne, ten zabal. To kupanie sa mne moc nepacilo, este plavat v tom ok, ale chodit po dne, to mi moc prijemne nebolo, ja som tam citila v tom bahne nieco.

Mas plachtu na sebe, tu len zhodis tesne pred tym ako tam vstupis, nechodis naha hore dole