icon

Kúpele Piešťany: Je bahenná procedúra bez oblečenia?

13. apr 2026

Zdravím, ideme na víkend do Piešťan do hotela Splendid a v cene máme tie procedúry. Chcem sa spýtať niekoho kto tam bol – fakt sa tam chodí do toho bahna nahý? Mne je to dako nepríjemné pred cudzími ľuďmi. Pomáha to dako reálne na seknuté kríže, alebo je to len taký relax v teplej vode? Budem vďačná za každú info ako to tam prebieha.

viestta
13. apr 2026

Mas plachtu na sebe, tu len zhodis tesne pred tym ako tam vstupis, nechodis naha hore dole

siska53
13. apr 2026

@anonym_autor Ale ved v tom bahne si len ty. Mas plachtu, nikto tam nebeha nahy. Vyzliekas sa jedine pred tou fyzioterapeutkou, aj to byva decentne. Respektuju sukromie, intimitu

anonym_fe79d5
13. apr 2026
@siska53

@anonym_autor Ale ved v tom bahne si len ty. Mas plachtu, nikto tam nebeha nahy. Vyzliekas sa jedine pred tou fyzioterapeutkou, aj to byva decentne. Respektuju sukromie, intimitu

@siska53 presne. To isté v Dudinciach kupel v liečivej vode. Nikoho tam nevidíš ani nikto nevidí teba, mas svoju vanu, tesne pred nou das dole plachtu, takze ta vidi len ta fyzioterapeutka a sú diskrétni.

anonym_7b72bd
13. apr 2026

A myslis tu vo vode? Ci ten zabal? Mne sa zda, ze sme plavky nemali. Ale, bolo to prijemne, ten zabal. To kupanie sa mne moc nepacilo, este plavat v tom ok, ale chodit po dne, to mi moc prijemne nebolo, ja som tam citila v tom bahne nieco.