icon

Poraďte aquaparky na Slovensku s dostupným ubytovaním

28. máj 2026

Poradili by ste nám nejaký aquapark alebo kúpalisko na Slovensku (prip. ČR), kde sa dá aj ubytovať? Niečo sa štýl Vadaš Štúrovo, Bešeňová. Ubytovanie nemusí byť priamo v areály, ale blízko.
Ideálne, kde sa dá urobiť aj program mimo kúpania.

Príp. Štúrovo nejaké ubytovanie, kde nezaplatíte 1.tis na 4 noci.

Ďakujem.

lucik194
28. máj 2026

Pasohlavky (moravia)

patrike
28. máj 2026

Co znamena "dostupne" ? Tam sa vsade logicky ryzuje na turistoch, lacne bude bud dalej od parku alebo pochybna uroven. Aku mas predstavu o rozpocte ?

katkaseiner
28. máj 2026

ja odporucam Besenovu ale nie cez prazdniny a nie cez vikend. Boli sme aj v hoteli Besenova - izby starsie, trochu zodratejsie, ale teda ma aj kuchynsky kutik. Stravu sme mali polpenziu a ta bola vyborna. Druhykrat sme boli v Aquamarine - tie izby su len o chlp drahsie ale ovela krajsie a strava tiez fajn.

patrike
28. máj 2026
@katkaseiner

ja odporucam Besenovu ale nie cez prazdniny a nie cez vikend. Boli sme aj v hoteli Besenova - izby starsie, trochu zodratejsie, ale teda ma aj kuchynsky kutik. Stravu sme mali polpenziu a ta bola vyborna. Druhykrat sme boli v Aquamarine - tie izby su len o chlp drahsie ale ovela krajsie a strava tiez fajn.

@katkaseiner Ano, zasadne v mimo hlavnej sezony, inak je tam strasna plnka. Ak deti chodia do skoly, tak posledny tyzden po uzatvoreni znamok napriklad.

katkaseiner
28. máj 2026
@patrike

@katkaseiner Ano, zasadne v mimo hlavnej sezony, inak je tam strasna plnka. Ak deti chodia do skoly, tak posledny tyzden po uzatvoreni znamok napriklad.

@patrike v takom case sme tam neboli, akoze ja tu budem za zlu, raz za rok zvykneme deti vybrat zo skoly a odist mimo prazdnin niekam... obcas zahranicie, obcas SR. Nakolko my zial ako rodicia nie vzdy pocas prazdnin vieme cerpat volno, takto to riesime. Deti sa potom aj na dovolenke ucia - nie 7 hodin, ale vsetko maju prebrate a doucene

maskpure
28. máj 2026

My chodievame opakovanie do aquacity v Poprade. Doobedu dame turu/prechadzku a poobede aquapark. Obcas zbehneme aj do Polska v ramci pobyty. Chodievame na 3-5 noci a sme vzdy spokojni.