Poraďte aquaparky na Slovensku s dostupným ubytovaním
Poradili by ste nám nejaký aquapark alebo kúpalisko na Slovensku (prip. ČR), kde sa dá aj ubytovať? Niečo sa štýl Vadaš Štúrovo, Bešeňová. Ubytovanie nemusí byť priamo v areály, ale blízko.
Ideálne, kde sa dá urobiť aj program mimo kúpania.
Príp. Štúrovo nejaké ubytovanie, kde nezaplatíte 1.tis na 4 noci.
Ďakujem.
Co znamena "dostupne" ? Tam sa vsade logicky ryzuje na turistoch, lacne bude bud dalej od parku alebo pochybna uroven. Aku mas predstavu o rozpocte ?
ja odporucam Besenovu ale nie cez prazdniny a nie cez vikend. Boli sme aj v hoteli Besenova - izby starsie, trochu zodratejsie, ale teda ma aj kuchynsky kutik. Stravu sme mali polpenziu a ta bola vyborna. Druhykrat sme boli v Aquamarine - tie izby su len o chlp drahsie ale ovela krajsie a strava tiez fajn.
ja odporucam Besenovu ale nie cez prazdniny a nie cez vikend. Boli sme aj v hoteli Besenova - izby starsie, trochu zodratejsie, ale teda ma aj kuchynsky kutik. Stravu sme mali polpenziu a ta bola vyborna. Druhykrat sme boli v Aquamarine - tie izby su len o chlp drahsie ale ovela krajsie a strava tiez fajn.
@katkaseiner Ano, zasadne v mimo hlavnej sezony, inak je tam strasna plnka. Ak deti chodia do skoly, tak posledny tyzden po uzatvoreni znamok napriklad.
@katkaseiner Ano, zasadne v mimo hlavnej sezony, inak je tam strasna plnka. Ak deti chodia do skoly, tak posledny tyzden po uzatvoreni znamok napriklad.
@patrike v takom case sme tam neboli, akoze ja tu budem za zlu, raz za rok zvykneme deti vybrat zo skoly a odist mimo prazdnin niekam... obcas zahranicie, obcas SR. Nakolko my zial ako rodicia nie vzdy pocas prazdnin vieme cerpat volno, takto to riesime. Deti sa potom aj na dovolenke ucia - nie 7 hodin, ale vsetko maju prebrate a doucene
My chodievame opakovanie do aquacity v Poprade. Doobedu dame turu/prechadzku a poobede aquapark. Obcas zbehneme aj do Polska v ramci pobyty. Chodievame na 3-5 noci a sme vzdy spokojni.

Pasohlavky (moravia)