icon

Poraďte luxusný wellness hotel s výhľadom na hory vo Vysokých Tatrách

Dnes o 14:55

Ahojte, poradte hotel s wellnessom a vyhladom na hory vo Vysokych Tatrach. Na Kempinski nemam.🫣🤣 dajte tipy. Ideme slavit vyrocie. Na 2noci. Sami dvaja. Chcela by som, aby to bolo romanticke...🥰🥰🥰😍

viestta
Dnes o 15:04

Kempinski, Grandhotel Praha, Patria

ivka225
Dnes o 15:07

Sliezsky dom

amonet
Dnes o 15:14

grandhotel praha

anonym_d4b268
Dnes o 15:23

este celkom dostupny je hotel international a vzdy sme spoko.

maca1984
Dnes o 15:29

Grandhotel Praha

patrike
Dnes o 15:39

Romanticke to bude nezavisle od luxusu, zalezi na vasom vztahu. Romantika sa nerovna predrazeny hotel s virivkou. Dobry, ale drahy, je napriklad Permon, ten ma najvacsi bazen, dobre jedlo aj vyhlady.

patrike
Dnes o 15:40

Podla toho, odkial si, este zvaz Rakusko, tam mas vyhlad na hory skoro vsade a este to bude lacnejsie ako tu.

anonym_613ea6
Dnes o 15:50

My sme boli spokojní v Horizont resort v Starej Lesnej.

tilly
Dnes o 16:21

Ja odporúčam tento hotel. Služby 5*, výhľad na kopce, výborný welnes https://www.brueckenwirt.com/de/all-inclusive-u...

Teda, ak by si si to rozmyslela s tými tatrami.

anonym_3f2826
Dnes o 16:25

ja by som si spočitala či ta nevyjde lepšie prenajat si apartman a do welnesu si len zaplatit vstup, vyhlad odpočivaren má na hory hotel patria len musíš ist na poschodie hore ,inak krásne welnes fakt super, rôzne typy ochladenia a sáun -- parada
s hotelom to je horšie , jedlo mi moc nesadlo , a masaž bola najhoršia akú som kedy mala , na recepcii sme mali pocit že sme tam navyše

anonym_67c3e1
Dnes o 16:42

Skus z druhej strany, Zakopane.

autor
Dnes o 17:08

Chceme do tatier. Pozriem Vase tipy🥰

autor
Dnes o 17:09

V tatrach sme kazdy rok. V lete aj zime. Teraz mi ide o romantiku, luxus, wellness... pre nas 2😍

anonym_2034d2
Dnes o 18:11

@anonym_autor neskusis pozrieť hotely v takých tých zamockoch a kastieloch? Je to také princeznovske, ma to taký nádych. My sme boli v Liptovskom Hrádku.