icon

Poraďte luxusný wellness hotel s výhľadom na hory vo Vysokých Tatrách

29. jún 2026

Ahojte, poradte hotel s wellnessom a vyhladom na hory vo Vysokych Tatrach. Na Kempinski nemam.🫣🤣 dajte tipy. Ideme slavit vyrocie. Na 2noci. Sami dvaja. Chcela by som, aby to bolo romanticke...🥰🥰🥰😍

viestta
29. jún 2026

Kempinski, Grandhotel Praha, Patria

ivka225
29. jún 2026

Sliezsky dom

amonet
29. jún 2026

grandhotel praha

anonym_d4b268
29. jún 2026

este celkom dostupny je hotel international a vzdy sme spoko.

maca1984
29. jún 2026

Grandhotel Praha

patrike
29. jún 2026

Romanticke to bude nezavisle od luxusu, zalezi na vasom vztahu. Romantika sa nerovna predrazeny hotel s virivkou. Dobry, ale drahy, je napriklad Permon, ten ma najvacsi bazen, dobre jedlo aj vyhlady.

patrike
29. jún 2026

Podla toho, odkial si, este zvaz Rakusko, tam mas vyhlad na hory skoro vsade a este to bude lacnejsie ako tu.

anonym_613ea6
29. jún 2026

My sme boli spokojní v Horizont resort v Starej Lesnej.

tilly
29. jún 2026

Ja odporúčam tento hotel. Služby 5*, výhľad na kopce, výborný welnes https://www.brueckenwirt.com/de/all-inclusive-u...

Teda, ak by si si to rozmyslela s tými tatrami.

anonym_3f2826
29. jún 2026

ja by som si spočitala či ta nevyjde lepšie prenajat si apartman a do welnesu si len zaplatit vstup, vyhlad odpočivaren má na hory hotel patria len musíš ist na poschodie hore ,inak krásne welnes fakt super, rôzne typy ochladenia a sáun -- parada
s hotelom to je horšie , jedlo mi moc nesadlo , a masaž bola najhoršia akú som kedy mala , na recepcii sme mali pocit že sme tam navyše

anonym_67c3e1
29. jún 2026

Skus z druhej strany, Zakopane.

autor
29. jún 2026

Chceme do tatier. Pozriem Vase tipy🥰

autor
29. jún 2026

V tatrach sme kazdy rok. V lete aj zime. Teraz mi ide o romantiku, luxus, wellness... pre nas 2😍

anonym_2034d2
29. jún 2026

@anonym_autor neskusis pozrieť hotely v takých tých zamockoch a kastieloch? Je to také princeznovske, ma to taký nádych. My sme boli v Liptovskom Hrádku.

mirka1995
29. jún 2026

Ubytko v Pierise a welnes v Permone. Pekná prechádzka medzi hotelni. A premáva medzi hotelmi taxi zadarmo.

anonym_14f173
29. jún 2026

Patria, Sliezsky dom ani Permon rozhodne nie su luxusne wellness hotely. Ja by som odporucila Hotel Lomnica, ak ide vyslovene o luxusny zazitok, mavaju zlavy a da sa zohnat za dobru cenu. Wellness teda nie je ako v Permone ale je to ovela komornejsie. Patria je otrasna, wellness zazitok des, saunu rozhodne nie su bezplavkove ale postavene dookola jedneho velkeho detskeho bazenu a na vobkajsiu cast vidno z parkoviska, najhorsi wellness v akom som bola

kinats
30. jún 2026

My sme boli hotel Lomnica a mali sme stastie na izbu s vyhladom na lomnicky stit.

sabinka022
30. jún 2026

@anonym_autor Damian Jasna 👌🏻

oskvarka
30. jún 2026

@anonym_autor aj v tatranskej Lomnici sú pekné výhľady a pekne hotely...alebo skôr niečo menej honosné ale určujete si wellness..oddych

amonet
30. jún 2026

inak ak upustis z tatier tak gallicia nueva

janulka1802
30. jún 2026
@sabinka022

@anonym_autor Damian Jasna 👌🏻

@sabinka022 súhlasím

janulka1802
30. jún 2026
@amonet

inak ak upustis z tatier tak gallicia nueva

@amonet boli sme 2x a určite sa vrátime ešte

anonym_8ad94d
30. jún 2026

Hotel Lomnica alebo Grandhotel Praha. Kempinski je predražená sprostosť, ale ak nemáš čo s peniazmi, tak si dopraj ten. Opulentnejší hotel v Tatrách nie je, akurát ja nerozumiem tomu výhľadu turistov na ľudí v plavkách pri bazéne, ale to je vec osobného vkusu. užite 🙂

anonym_0bd51e
1. aug 2026
@ivka225

Sliezsky dom

@ivka225 tam je luxusny len vyhlad

marca12
1. aug 2026
@anonym_8ad94d

Hotel Lomnica alebo Grandhotel Praha. Kempinski je predražená sprostosť, ale ak nemáš čo s peniazmi, tak si dopraj ten. Opulentnejší hotel v Tatrách nie je, akurát ja nerozumiem tomu výhľadu turistov na ľudí v plavkách pri bazéne, ale to je vec osobného vkusu. užite 🙂

@anonym_8ad94d Presne toto ma vzdy napadne,ked idem okolo

anonym74
1. aug 2026

Hotel Lomnica alebo Sliezsky dom a ked Grand tak v Lomnici Grandhotel Praha

anonym_89a326
1. aug 2026

Urcite Patria