Pridajte tipy na cenovo dostupný wellness pobyt na Slovensku
Dobrý večer,
mohla by som sa opýtať na nejaké tipy/odporúčania na letný pobyt na východnom/strednom Slovensku, cca. na 3 dni a noci s možnosťou wellnessu alebo poprípade nejakého wellness zariadenia/kúpaliska poblízku? 🙂 niečo cenovo dostupnejšie čo by si vedela dovoliť samoživiteľka, nemusí to byť žiaden luxus. Ak by ste mali nejaké oskúšané tipy kde sa Vám páčilo, bola by som vďačná za odporúčania 🙂
No, skúste Poľsko ..my sme boli teraz a neskutočna bieda. Tiež som hľadala cenovo dostupnejšie - vyšiel mi penzión repiska ale jedlo otras, vellness otras, relaxačný bazén - mali bubliny ale voda mala 26C čiže si tam aj tak nevydržal. Synovi, 6 rokov sa ale páčilo. Bola tam detska herňa, program pre deti-cize si aj sama môžeš skočiť do w. On sa v bazéne ublbol, bo bol stále v pohybe, ja som sedela na kraji a močila nohy...
@anonym_187698 potvrdilo sa, ze nie sme taki bohati, sby sme kupovali lacne veci

No, skúste Poľsko ..my sme boli teraz a neskutočna bieda. Tiež som hľadala cenovo dostupnejšie - vyšiel mi penzión repiska ale jedlo otras, vellness otras, relaxačný bazén - mali bubliny ale voda mala 26C čiže si tam aj tak nevydržal. Synovi, 6 rokov sa ale páčilo. Bola tam detska herňa, program pre deti-cize si aj sama môžeš skočiť do w. On sa v bazéne ublbol, bo bol stále v pohybe, ja som sedela na kraji a močila nohy...