Skúsenosti a tipy na pobyt v kúpeľoch Smrdáky
Zdravim všetkých. Rád by som sa opýtal tých čo ste boli v kúpeľoch Smrdáky ako to tam je. Zaujíma ma hlavne strava aká tam je ďalej či je wifi na izbách. Takto máme dve dospelé postihnuté deti a manželka by išla s nimi ako sprievodca na kúpeľný pobyt. Neviete mi povedať koľko dopláca sprievodca za pobyt. Tiež by ma zaujímalo či sa dá ísť niekde do okolia na prechádzku. Ďakujem za každú odpoveď.
@aladarius chodievala som do Smrdak pravidelne, od zakladnej skoly.. odkedy si ale postavili hlavu a pytaju neskutocne doplatky, nebola som.. nie som ochotna tolko platit, cena absolutne nezodpoveda sluzbam. velmi vela ludi tam prestalo chodit prave kvoli tomu.. strava nie je dobra, nebudem klamat.. stravuje sa v spolocnej jedalni, dietna sestra vypracuje plan podla obmedzeni, ak nejake su.. da sa priplatit strava v restauracii, ale je ta ja tiez rovnako zla.. na prechadzky sa da chodit do kupelneho parku, ten je dost velky.. neviem aku maju deti diagnozu a v akej indikacnej skupine su.. ale tu je cennik pre Acko https://ensanahotels.com/api/media/stream/7522 ...ak mate nejake otazky, kludne mi napiste..
@aladarius ja som bola Smrdákoch cca pred rokom s malou vnučkou na týždennom pobyte. Bývali sme v kúpeľnom dome Morava, s wifi nebol problém, ale chýbala mi klimatizácia. Strava v reštaurácii (pre samoplatcov) bola výborná. Ľudia, ktorí boli v kúpeľoch cez poisťovňu, sa na stravu dosť sťažovali. Lekárky a sestričky boli úžasné. S procedúrami som bola tiež spokojná. V areáli kúpeľov je veľký park, deti sa majú kde vybehať a pohrať na detskom ihrisku. Je tam tiež vnútorný detský kútik. Smrdáky sú malá dedinka, bez možnosti nejakých aktivít. Bez auta sme nemali veľa možností na výlety. Zohnať taxík s detskou autosedačkou bol priam nadpozemský výkon.Boli sme akurát v neďalekej Senici na nákup a v detskom zábavnom parku. Vnučke sa v kúpeľoch veľmi páčilo a v podstate aj mne. Hlavne ten prístup zdravotníkov bol super, príjemní, komunikatívni ľudia a naozaj odborníci.

@aladarius len vseobecna informacia k sprievodcom v kupeloch. Kolko doplacaju zavisi aj od toho ci je sprievodca na kupelnej liecbe schvaleny ZP. Podrobnejsie info k doplatkom najdes na stranke kupelov, maju to uvedene vsetky.