Chýbajúca práčka v švajčiarskom byte.
Veľakrát tu komentujú MK zo Švajčiarska o super živote a obrovských platoch, ale zabudnú napísať, že v mnohých bytoch nemáte ani práčku a musíte ísť do pivnice do spoločnej práčovne, ako kedysi na Slovensku. Idete si vyprať, ale tým, že je to Švajčiarsko, samozrejme, všetko musí byť presne podľa plánu a rozpisu – nie hocikedy, keď sa vám zachce. 😄
A teraz nehovorím o sociálnych bytoch, ale o bytoch v Zürichu, za ktoré platíte pokojne 3 000 € mesačne.
Och áno presne tak to je a u mňa to je ešte s bonusom 🤪🫣.. v rovnakom bloku byva môj šéf z prace takže spodné prádlo nehrozí aby som mala prehodené na šnúre 😂
@anonym_autor ahoj,ak sa mozem spytat,preco si zalozila diskusiu o chybajucej pracke v byte vo Švajciarsku?Urcite to nie je jedina nova vec,pre Slovaka,ktory sa sem prestahoval.Pre mna boli aj el.zasuvky,ktore maju iny tvar, novinka a na zaciatku som teda musel kupit niekolko adapterov,aby som mohol fungovat.Nie vo vsetkych bytovkach,je zakaz pouzivat vlastnu pracku a ked to niekomu vadi,môze si najst byt,kde to povolene je.
@tundra
Pretože toto idiotické riešenie nás odradilo od prenájmu perfektneho mezonetu v kompletne novo zrekonštruovanom storočnom baráku.

@anonym_autor ahoj,ak sa mozem spytat,preco si zalozila diskusiu o chybajucej pracke v byte vo Švajciarsku?Urcite to nie je jedina nova vec,pre Slovaka,ktory sa sem prestahoval.Pre mna boli aj el.zasuvky,ktore maju iny tvar, novinka a na zaciatku som teda musel kupit niekolko adapterov,aby som mohol fungovat.Nie vo vsetkych bytovkach,je zakaz pouzivat vlastnu pracku a ked to niekomu vadi,môze si najst byt,kde to povolene je.