Kam za slnkom?
Ahojte, chceme s manželom vybehnúť niekam na tri dni za teplejšim počasím . V marci alebo v apríli . Viete mi poradiť ? Hlavne nech je tam more, promenada, historické mesto s peknými uličkami. Nič viac . Pozerala som Malagu, Alicante, Bari alebo Valenciu. Ktoré mesto je podľa vás najkrajšie ?
Pripadne poraďte dáke iné . Je to krátky výlet 🙂
Dakujeeeem
My chceme s malym velku noc na Siciliu vybehnut.. malo by tam byt velmi prijemne uz... kupat sa nepotrebujeme... inak s toho tvojho vyberu Valencia ako pise kocka vyssie.
O mesiac letíme do Malagy, malo by byť slnečno, tak to dúfam vyjde
Malaga, pripadne Tenerife je istota slnka a tepla
My chceme s malym velku noc na Siciliu vybehnut.. malo by tam byt velmi prijemne uz... kupat sa nepotrebujeme... inak s toho tvojho vyberu Valencia ako pise kocka vyssie.
@anjelicek26 super vyber, v piatok sme sa vratili, vo stvrtok sme mali 22 stupnov... sice kabat obcasne trebalo, a rano a vecer na 100%, ale cez den sme to zvladali v mikine
Bola som vo vsetkych spominanych mestach a vrelo odporucam, ani s jednym neurobite chybu. 👌🏻 kazde z nich ma prijemnu promenadu popri mori, aj stare mesto s ulickami, super gastro, na par dni skvely utek za slnkom. Pri troche stastia aj zmocite nohy v mori 😅
@anjelicek26 super vyber, v piatok sme sa vratili, vo stvrtok sme mali 22 stupnov... sice kabat obcasne trebalo, a rano a vecer na 100%, ale cez den sme to zvladali v mikine
@katkaseiner vaaazne?
Sle ved je to tam znicene tym huriksnom.
Kde presne ste boli?
Das prosim aj nejak. Typ na ubytovsnie a pod.
@katkaseiner vaaazne?
Kde presne ste boli?
@osky my sme boli v Marsale, na zapadnom pobrezi, vychodne bolo zasiahnute horsie. Ubytko zial neporadim, to sme mali 5 minut z letiska Trapani (kurili sme si klimou a teda spokojny sme neboli, v lete ten chlad moze byt fajn, na feb. nic moc, inak je to Vento di Scirocco). Boli sme v Trapani, Palerme, San Vito Lo Capo, Erice, Cefalú, Alcamo, Gibelina. Tyzden pre 2+2 nas vysiel so vsetkym okolo 2200€ a teda nelimitovali sme sa. Asi jedna vec, kedze sezona zacina az okolo 15.3., kopec restauracii ktore vidis na mapach ako otvorene, vlastne vobec nie su. Takze jedli sme kde sa dalo.
@katkaseiner vaaazne?
Kde presne ste boli?
@osky San Vito Lo Capo

Valencia