icon

Najnovšie recenzie na Alkyon Beach Hotel 2025-2026

ruzovad
Dnes o 09:31

Zdravím všetkých, prosím vás bol tu niekto ? Vedel by mi poskytnúť recenzie? Najlepšie najnovšie recenzie z roku 2025 2026, či sa zmenilo niečo 😅

patrike
Dnes o 09:34

Booking, Tripadvisor, mas tam aj automaticke preklady.

ruzovad
autor
Dnes o 09:40
@patrike

Booking, Tripadvisor, mas tam aj automaticke preklady.

@patrike ďakujem za radu to všetko mám prejdene, zaujímali by ma recenzie slovákov , recenzie má slabšie ale hlavne kvôli strave. Tak ma zaujíma či sú len klienti náročný alebo to stačí na najedenie 🤷

patrike
Dnes o 09:51
@ruzovad

@patrike ďakujem za radu to všetko mám prejdene, zaujímali by ma recenzie slovákov , recenzie má slabšie ale hlavne kvôli strave. Tak ma zaujíma či sú len klienti náročný alebo to stačí na najedenie 🤷

@ruzovad Moja skusenost z inych hotelov a penzionov kde-kade po svete je, ze ked su tam jedna-dve zle recenzie, tak ignorovat, to su vecne nespokojni ludia, ale ked v bode "strava" je vela kritiky, tak zazraky necakaj.

tundra
Dnes o 10:02

@ruzovad na googlmapach, teda nic moc,ides si na dovolenku odpocinut a nie sa rozculovat nad sluzbami😂

anonym_f9ea43
Dnes o 10:31

Tak ten hotel má naozaj úbohé hodnotenie. Keď vyberám hotel, a vidím, že má na Google recenziách pod 4 hviezdy hodnotenia, tak ani recenzie nečítam a rovno hľadám ďalší hotel. A čo som zbežne pozrela hodnotenia na iných stránkach, tak veľmi mizerné. Takže žiadne zázraky tam nečakaj.

anonym_099f10
Dnes o 10:43

Ou, zle hodnotenia. Tripadvisor 3,3… hladaj dalej