Odporučte cenovo dostupné ubytovanie v Londýne blízko metra
Dobrý deň, vedeli by ste nám poradiť ubytovanie v Londýne pre 3 ženy s tým aby to bolo blízko metra a v prístupnej štvrti s ktorým ste boli spokojní, a aj cenovo? Chceli by sme ísť na predĺžený víkend, tj 3 noci s tým,že ideme prvý krát takže by sme obehali klasiky v meste, ďakujem 🙂
pozri hotely na paddingtone alebo na bayswater, na hlavných uliciach… mohli by byť lacnejšie ako v kensingtone, alebo v chelsea, lebo sú ďalej od centra a menej posh… potom okolie múzea a ďalej na východ - bloomsbury, holborn, covent garden, mayfair a okolie toweru… to sú všetko štvrte v centre, takže treba počítať s vyššou cenou…
aj keď kamoš čo sa vrátil pred týždňom z londýna tak sa sťažoval že na regent aj oxford bolo kopec nepôvodných obyvateľov, chodil radšej cez bond. ale to neviem či tam bývali alebo iba tam proste boli, bo turisti…
Pozri FB skupiny, Slováci/CZ v Londýne, či dačo podobne. Daj si tam dopyt. My sme riešili tak rok do zadu a mali sme veľa ponúk. Alebo pozri booking
Premier Inn nedovoli ubytovat 3 dospelych v jednrj izbe, Travelodge ano. Ubytko by som hladala v 1.zone a v zavislosti od toho, co chcete vidiet, kedze centrum Londyna je velmi velke a presuny casto nie su na peso. Spominany Paddington je moja oblubena stvrt, aj ked asi najviac od ruky od pamiatok ako Tower.
Metro je na každom kroku
My sme byvali v Hampstead, kusok od metra, do centra je to sice dalej, no krasne prostredie, boli sme velmi spokojni
@katulienocka999 my sme boli tiež traja teraz v septembri a byvali sme cez booking v Paddingtone. Hotel s raňajkami, viacero liniek metra. Cez booking si vyfiltruj co požaduješ a popozeraj na mapke, precitaj recenzie a ak sú hodnotenia od 7.5 vyššie tak by to malo byt ok. Stále takto robím cez booking a s ubytovaním sme spokojní.
@katulienocka999 my sme boli tiež traja teraz v septembri a byvali sme cez booking v Paddingtone. Hotel s raňajkami, viacero liniek metra. Cez booking si vyfiltruj co požaduješ a popozeraj na mapke, precitaj recenzie a ak sú hodnotenia od 7.5 vyššie tak by to malo byt ok. Stále takto robím cez booking a s ubytovaním sme spokojní.
@margareta15 mohla by som ta poprosiy o hotel a recenziu na ranajky 🤣 klasika ako v sk hoteloch (cize vsetko) alrbo tie ich britske veci? Dakujem
@margareta15 mohla by som ta poprosiy o hotel a recenziu na ranajky 🤣 klasika ako v sk hoteloch (cize vsetko) alrbo tie ich britske veci? Dakujem
@eeffka kebyže ideš na paddington, kľudne aj bez raňajok, typ na raňajky ti viem dať, ale tam sú také podniky keď nie na každom kroku, ale sú… hotel alexandra, europa house hotel, white hotel, v podstate asi všetky tam na sussex gardens alebo na norfolk square…
raňajky bývajú asi všade anglické, s kontinentálnymi som sa fakt tam nestretla (možno v drahších hoteloch…)
@eeffka kebyže ideš na paddington, kľudne aj bez raňajok, typ na raňajky ti viem dať, ale tam sú také podniky keď nie na každom kroku, ale sú… hotel alexandra, europa house hotel, white hotel, v podstate asi všetky tam na sussex gardens alebo na norfolk square…
raňajky bývajú asi všade anglické, s kontinentálnymi som sa fakt tam nestretla (možno v drahších hoteloch…)
@biba_18 dakujem, no priznam ako je 🤣 ranajky su pre nas dolezitejsir nez * na hoteli , cize klasika ranajky nehrozia.
@eeffka hotel Brunel. Raňajky: toasty, šunky, syr, maslo, džemy, nutela, pecivo ( drobné, hutne) , croisanty, muffiny, džúsy, káva, čaj, cereálie, ovocie, zelenina ( paradajky, uhorky), vajcia na tvrdo, stratené vajcia, praženica, parky a samozrejme tie ich FAZULE. Každý z nás si vedel vybrat a dobre sa najesť. Káva mi chutila, ja som na rannej káve závislá.
@eeffka jogurty som zabudla🙂.
@eeffka hotel Brunel. Raňajky: toasty, šunky, syr, maslo, džemy, nutela, pecivo ( drobné, hutne) , croisanty, muffiny, džúsy, káva, čaj, cereálie, ovocie, zelenina ( paradajky, uhorky), vajcia na tvrdo, stratené vajcia, praženica, parky a samozrejme tie ich FAZULE. Každý z nás si vedel vybrat a dobre sa najesť. Káva mi chutila, ja som na rannej káve závislá.
@margareta15 dakujem krasne

My zvycajne zostavame v Premier Inn a pobocka Bank, podla mna stale fajn pomer cena vykon, vacsina ich hotelov je pri zastavke metra, toto je uplne v centre, pri tych najznamejsich pamiatkach.