icon

Odporučte ubytovanie v centre Prahy

dida712
27. apr 2026

Zdravím, prosím vedeli by ste mi odporučiť ubytovanie v Prahe .. idealne s možnosťou polpenzie a bližšie k centru... malo by to byt na podarovanie rodičom 🙂 ďakujem za tipy...

anonym_bdf915
27. apr 2026

https://www.orea.cz/place-seno/pokoje
tu sme boli a spokojnisť. Blízko od ŽS stanice, Vaclavske námestie, Prašná brána doslova za rohom.
Síce sme mali len raňajky, lebo obed a večere sme boli vždy niekde v meste a nechceli sme byť viazaní na určitú hodinu návratu na ubytovanie.

viestta
27. apr 2026

Hotel Krystal, 5 minut od metra a tym sa dostanu do centra do 10 minut. Ranajky v cene a ostatne stravovanie sme riesili po vlastnej linke, do hotela sme aj tak chodili len spavat

biba_18
27. apr 2026

v phe je zbytočná polpenzia, stračia raňajky a k tomu im daj aj vreckové na stravovanie v meste…

biba_18
27. apr 2026

@anonym_bdf915 za tú cenu sa nečudujem 😏

mk1111111111
27. apr 2026

Pre rodicov Botel Admiral- novsiu izbu, priamo na lodi je restauracia, ranajky v cene, do centra napeso do 15-20 min, parkovanie pred Botelom zadarmo. V sobotu na Naplavke trh s medzinarodnou kuchynou- oproti lodi, riecnym taxikom sa da preplavit za 10czk, tiez zazitok. Ako darcek super, komu sme dali, tomu sa pacilo.

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
jankadr
27. apr 2026

My sme boli v Pytloun rezidencie,na 4 minúty od Orloja.za 100 eur/noc bez raňajok 70 m apartmán
Ale byť tebou dám booking a nájdeš toho veľa.Isla by som do hotela s raňajkami,polpenziu netreba,všade veľa reštik.Na námestí pri Orloji bolo aj menu cca 10-12 eur

anonym_3dab2b
27. apr 2026
@jankadr

My sme boli v Pytloun rezidencie,na 4 minúty od Orloja.za 100 eur/noc bez raňajok 70 m apartmán
Ale byť tebou dám booking a nájdeš toho veľa.Isla by som do hotela s raňajkami,polpenziu netreba,všade veľa reštik.Na námestí pri Orloji bolo aj menu cca 10-12 eur

@jankadr my chodíme len tam , premenoval sa, minulý rok sa volal ešte inak hotel. Aj tento rok ideme. Na konci júna

jankadr
27. apr 2026
@anonym_3dab2b

@jankadr my chodíme len tam , premenoval sa, minulý rok sa volal ešte inak hotel. Aj tento rok ideme. Na konci júna

@anonym_3dab2b áno,má to jeden majiteľ.Pytloun hotel je aj na Vaclavaku.