icon

Odporučte ubytovanie v centre Prahy

dida712
Dnes o 14:50

Zdravím, prosím vedeli by ste mi odporučiť ubytovanie v Prahe .. idealne s možnosťou polpenzie a bližšie k centru... malo by to byt na podarovanie rodičom 🙂 ďakujem za tipy...

anonym_bdf915
Dnes o 14:59

https://www.orea.cz/place-seno/pokoje
tu sme boli a spokojnisť. Blízko od ŽS stanice, Vaclavske námestie, Prašná brána doslova za rohom.
Síce sme mali len raňajky, lebo obed a večere sme boli vždy niekde v meste a nechceli sme byť viazaní na určitú hodinu návratu na ubytovanie.

viestta
Dnes o 15:04

Hotel Krystal, 5 minut od metra a tym sa dostanu do centra do 10 minut. Ranajky v cene a ostatne stravovanie sme riesili po vlastnej linke, do hotela sme aj tak chodili len spavat

biba_18
Dnes o 15:13

v phe je zbytočná polpenzia, stračia raňajky a k tomu im daj aj vreckové na stravovanie v meste…

biba_18
Dnes o 15:13

@anonym_bdf915 za tú cenu sa nečudujem 😏

mk1111111111
Dnes o 15:47

Pre rodicov Botel Admiral- novsiu izbu, priamo na lodi je restauracia, ranajky v cene, do centra napeso do 15-20 min, parkovanie pred Botelom zadarmo. V sobotu na Naplavke trh s medzinarodnou kuchynou- oproti lodi, riecnym taxikom sa da preplavit za 10czk, tiez zazitok. Ako darcek super, komu sme dali, tomu sa pacilo.

marcellka32
Autor odpoveď zmazal
jankadr
Dnes o 16:59

My sme boli v Pytloun rezidencie,na 4 minúty od Orloja.za 100 eur/noc bez raňajok 70 m apartmán
Ale byť tebou dám booking a nájdeš toho veľa.Isla by som do hotela s raňajkami,polpenziu netreba,všade veľa reštik.Na námestí pri Orloji bolo aj menu cca 10-12 eur

anonym_3dab2b
Dnes o 17:54
@jankadr

My sme boli v Pytloun rezidencie,na 4 minúty od Orloja.za 100 eur/noc bez raňajok 70 m apartmán
Ale byť tebou dám booking a nájdeš toho veľa.Isla by som do hotela s raňajkami,polpenziu netreba,všade veľa reštik.Na námestí pri Orloji bolo aj menu cca 10-12 eur

@jankadr my chodíme len tam , premenoval sa, minulý rok sa volal ešte inak hotel. Aj tento rok ideme. Na konci júna