icon

Aká je cena za upratanie nového bungalovu 180m?

liana30
25. mar 2026

Ahojte kolko.by ste si vypytali za upratanie 180m domu upratujem dom postaveny novy podlahy a umytie okien.cena.

sovica
25. mar 2026

Ja by som išla na zárobok od hodiny. Porátaj, koľko má dom okien, aké sú veľké a aspoň odhadom, za aký čas ich všetky umyješ + okenné rámy. Podlahy asi budú dosť špinavé, keď je to novostavba. A asi záleží aj kde je ten dom, či väčšie mesto alebo dedina. Ale pýtala by som minimálne 10€/hod. Teraz pozerám upratovaciu firmu. Najdrahšie je upratovanie po stavbe alebo rekonštrukcii (do 100 m2 - 320 €). Ty musíš byť lacnejšia. Ale nenechaj sa zneužiť za nejakú smiešnu cenu.

meggi21
29. mar 2026

@liana30 1000€ záleží aj od počtu okien, aké materiály, musíš vedieť akú chémiu môžeš, nemôžeš použiť, či aj komplet prach kúpeľne , poličky, vypínače, kuchyňa všetky dostupné povrchy, mala by si mať špeciálny vysávač, obyčajný s prachom zničis.

liv1
29. mar 2026
@meggi21

@liana30 1000€ záleží aj od počtu okien, aké materiály, musíš vedieť akú chémiu môžeš, nemôžeš použiť, či aj komplet prach kúpeľne , poličky, vypínače, kuchyňa všetky dostupné povrchy, mala by si mať špeciálny vysávač, obyčajný s prachom zničis.

@meggi21 😂😂😂🤦‍♀️ tisic eur no dovi. Kde treba umyt len okna a dlazky a nic ine, co ma hotove za 1 den. Ale aj keby mala umyt aj kupelne atd., to je uplne mimo suma. Tolko ani tie firmy nepytaju

liv1
29. mar 2026
@sovica

Ja by som išla na zárobok od hodiny. Porátaj, koľko má dom okien, aké sú veľké a aspoň odhadom, za aký čas ich všetky umyješ + okenné rámy. Podlahy asi budú dosť špinavé, keď je to novostavba. A asi záleží aj kde je ten dom, či väčšie mesto alebo dedina. Ale pýtala by som minimálne 10€/hod. Teraz pozerám upratovaciu firmu. Najdrahšie je upratovanie po stavbe alebo rekonštrukcii (do 100 m2 - 320 €). Ty musíš byť lacnejšia. Ale nenechaj sa zneužiť za nejakú smiešnu cenu.

Autorka niekto by si vypytal 100, niekto 1000 ako vidis. A kedze tu mame aj ukrajincov ktori surne potrebuju pracu, cena prace klesa. Ja som dala inzerat na okna v troizbovom byte a dostala som ponuky od 30 do 120 eur. Ako ti radi @sovica , vypocitaj si to ako cenu za hodinu kolko chces dostat + kolko ti to asi bude trvat. A nie je doma ako dom ked sa postavi namaluje. Niektori robotnici to perfektne pozakryvaju ked sa maluje aj dlazby a okna, ini nie. Je dobre to najprv vidiet.

meggi21
29. mar 2026
@liv1

@meggi21 😂😂😂🤦‍♀️ tisic eur no dovi. Kde treba umyt len okna a dlazky a nic ine, co ma hotove za 1 den. Ale aj keby mala umyt aj kupelne atd., to je uplne mimo suma. Tolko ani tie firmy nepytaju

@liv1 tak je vidieť že ste nikdy takú prácu nerobila, vrelo odporúčam vyskúšať aby ste vedela hodnotu práce.

liv1
29. mar 2026
@meggi21

@liv1 tak je vidieť že ste nikdy takú prácu nerobila, vrelo odporúčam vyskúšať aby ste vedela hodnotu práce.

@meggi21 aale coby som nerobila, brigadovala som ako studentka na strednej, chodila som upratovat a veru aj po maliaroch. A umyvala svoj prerobeny byt a umyvala aj svoj postaveny novy dom a umyvala aj dalsi komplet prerobeny byt. Takze… viem presne co ta praca obnasa. Ze rozhodne nema cenu 100eur za hodinu 😅. Ani 80, a ani 50 a ani 30…