Aká je cena za upratanie nového bungalovu 180m?
Ahojte kolko.by ste si vypytali za upratanie 180m domu upratujem dom postaveny novy podlahy a umytie okien.cena.
@liana30 1000€ záleží aj od počtu okien, aké materiály, musíš vedieť akú chémiu môžeš, nemôžeš použiť, či aj komplet prach kúpeľne , poličky, vypínače, kuchyňa všetky dostupné povrchy, mala by si mať špeciálny vysávač, obyčajný s prachom zničis.
@meggi21 😂😂😂🤦♀️ tisic eur no dovi. Kde treba umyt len okna a dlazky a nic ine, co ma hotove za 1 den. Ale aj keby mala umyt aj kupelne atd., to je uplne mimo suma. Tolko ani tie firmy nepytaju
Ja by som išla na zárobok od hodiny. Porátaj, koľko má dom okien, aké sú veľké a aspoň odhadom, za aký čas ich všetky umyješ + okenné rámy. Podlahy asi budú dosť špinavé, keď je to novostavba. A asi záleží aj kde je ten dom, či väčšie mesto alebo dedina. Ale pýtala by som minimálne 10€/hod. Teraz pozerám upratovaciu firmu. Najdrahšie je upratovanie po stavbe alebo rekonštrukcii (do 100 m2 - 320 €). Ty musíš byť lacnejšia. Ale nenechaj sa zneužiť za nejakú smiešnu cenu.
Autorka niekto by si vypytal 100, niekto 1000 ako vidis. A kedze tu mame aj ukrajincov ktori surne potrebuju pracu, cena prace klesa. Ja som dala inzerat na okna v troizbovom byte a dostala som ponuky od 30 do 120 eur. Ako ti radi @sovica , vypocitaj si to ako cenu za hodinu kolko chces dostat + kolko ti to asi bude trvat. A nie je doma ako dom ked sa postavi namaluje. Niektori robotnici to perfektne pozakryvaju ked sa maluje aj dlazby a okna, ini nie. Je dobre to najprv vidiet.
@meggi21 😂😂😂🤦♀️ tisic eur no dovi. Kde treba umyt len okna a dlazky a nic ine, co ma hotove za 1 den. Ale aj keby mala umyt aj kupelne atd., to je uplne mimo suma. Tolko ani tie firmy nepytaju
@liv1 tak je vidieť že ste nikdy takú prácu nerobila, vrelo odporúčam vyskúšať aby ste vedela hodnotu práce.
@liv1 tak je vidieť že ste nikdy takú prácu nerobila, vrelo odporúčam vyskúšať aby ste vedela hodnotu práce.
@meggi21 aale coby som nerobila, brigadovala som ako studentka na strednej, chodila som upratovat a veru aj po maliaroch. A umyvala svoj prerobeny byt a umyvala aj svoj postaveny novy dom a umyvala aj dalsi komplet prerobeny byt. Takze… viem presne co ta praca obnasa. Ze rozhodne nema cenu 100eur za hodinu 😅. Ani 80, a ani 50 a ani 30…

Ja by som išla na zárobok od hodiny. Porátaj, koľko má dom okien, aké sú veľké a aspoň odhadom, za aký čas ich všetky umyješ + okenné rámy. Podlahy asi budú dosť špinavé, keď je to novostavba. A asi záleží aj kde je ten dom, či väčšie mesto alebo dedina. Ale pýtala by som minimálne 10€/hod. Teraz pozerám upratovaciu firmu. Najdrahšie je upratovanie po stavbe alebo rekonštrukcii (do 100 m2 - 320 €). Ty musíš byť lacnejšia. Ale nenechaj sa zneužiť za nejakú smiešnu cenu.