Ako často periete?
Ja každý deň výnimočné sa stane že vynechám sme štyria, koľko vydrží potom práčka pri takom praní?😂
Periem ked treba, teda ked je tolko aby bola pracka optimalne naplnena. Neriesim kolko pracka vydrzi, ked sa zoderie a nebude sa dat opravit, kupim novu. Pracka je spotrebic, ktory mi ma ulahcit zivot, nie starozitny kus porcelanu po prababke, ktory treba nezne opatrovat a obdivovat.
sme dvaja, periem už iba cez víkend a aj to malé várky. ak treba cez týždeň tak len športové veci…
Každý deň, málokedy sa stane, že nie. Niekedy ide aj 4-5x za deň.
Niekedy aj 3x denne. Väčšinou 2- 3 x za tyzden
@anonym_autor v týždni chodím do prace, to by som nestíhala. Muž zvykne ak je doma 1x v týždni poprat. Ak nie je ani on doma, v nedeľu periem 3-4 pračky.
V lete každý deň v zime 2 krát do týždňa
Raz za týždeň, asi 4 x ide práčka. V lete 2 x až 3 x za týždeň. Záleží od toho, či periem paplóny, vankúše, prehozy, deky, zimné bundy, všetko, aby to v lete fajne vyschlo.
@anonym_autor
Tri osoby. A dve-tri práčky týždenne
Len cez vikend. Cez tyžden neperieme.. cez tyzden rozne...medzi 3-5x.
@anonym_autor ahoj, my sme štyri osoby v domácnosti ( ja, dieťa, priateľ a starý otec) a periem každý druhý deň
Periem keď treba, sme 2, tento týždeň som prala 2x. A raz do mesiaca viac x ked mením posteľné v spálni a deky v obývačke
@anonym_autor periem 2-3x do tyzdna. max. ak je potrebne a padnem do blata, tak samozrejme, to operiem hned. ze?
toto su otazky ....ozaj...
Každý deň, málokedy sa stane, že nie. Niekedy ide aj 4-5x za deň.
@thereisabear To je vtip?
Tak mame 4 deti, teda sme siesti. Mam pracku na 11 kg bielizne, tak co myslis, ako casto? 🫣
vtedy,kedy potrebujem
Obvykle mi to vychádza na 4-5 práčok jedenkrát za týždeň. Snažím sa vyprať všetko v jeden deň, nech sa to naraz uschne, poskladá a odloží. Samozrejme ak sme niekde odcestovani a vrátime sa, tak sa perie viac, lebo máme viac použitého oblečenia napríklad. Sme traja, dvaja dospelí a jedno dieťa, ktoré musí všetko chytať a všade si sadať 🫠
Sme dvaja, v zime tak 2 x do týždňa, cez leto aj 3-4
Ked je leto tak 2x denne v zime 1x denne ale kos na prádlo je stále plny
Na starej 6 kilovej som prisambohu prala kazdy den.niekedy aj 3x za den ked som prezliekala periny alebo potrebovala hodit bundy oteplovaky.... pracka isla 10 rokov bez poruchy akurat trosku na boku zacala hrdzaviet minuly mesiac sa mi potrhala guma a liala tade voda.kedze som chcela aj tak uz davnejsie na vacsi objem tak som si objednala novu a staru ponukla za odvoz ak si budu ochotni gumu kupit a vymenit.prisli si ju zobrat na druhy den gumu vymenili a frci im dalej.ja mam novu na 9 kil s parnou funkciou a staci mi prat raz za dva dni. Naozaj sa tam toho zmesti ovela viac.
Ale myslim ze o takych 4-5 rokov si v porovnani s tou starou uz ani neprdne
Sme traja, periem 1x tyzdenne cez vikend a opakujem cyklus 2-3x.
Ja sa to snazim nechat na vikend, mm ma vela krat bojkotuje, lebo ak to necham na vikend tak od piatku vecera periem az do nedele vkuse. Takze som sa inspirovala a davam prat aj cez tyzden. A to sme len 3, ale nazbiera sa toho pozehnane
Raz za týždeň pustím 2-3 cykly. Nechápem čo sa dá každý deň 😂
V stredu a v sobotu po 2 práčky. Biele/tmavé. Sme 3
@anonym_autor Periem každý deň, sme 5. Prvá práčka vydržala 7 rokov, druhá 8 rokov a tretiu máme 3 roky.
Oblečenie periem 2 krát za týždeň. Sme 3. Oblečenia máme veľa, čiže nemusím prať, lebo niečo chýba.
V piatok alebo v sobotu 3pracky. Každý druhý týždeň posteľné a uteráky. V lete každý týždeň,aspoň uteráky
sme 2 dospeli a 2 vacsie deti (velkostou takmer ako dospeli). Ked pocitam oblecenie plus nejake tie uteraky a osusky tak tych 5 praciek do tyzdna je urcite. Plus dalsie ked je velke postelne pradlo, deky (to nie je kazdy tyzden). V lete je toho viac (z navstevy utulku, z turistiky, z kupaliska a pod.) Pracka mi zatial perie 14 rok a nic jej nie je. Tazko povedat kolko este zvladne.
1x tyzdenne podľa farieb. Ak nemám do plnej práčky, počkám, kým bude. Periem aj v rukách.
sme 2, 8 kg pracka, v priemere 3-4 pracky tyzdenne, snazim sa to otocit bud v sobotu alebo v nedelu. v tyzdni malokedy pustam. pracku mame asi 3 roky, je nasa 3 cca za 30 rokov, ale ani prva ani druha neboli pokazene, len prva mala len 500 otacok, druha zas bola len na cca na 5,6 kg max, a chcela som prat aj vacsie veci.

@anonym_autor áno skoro každý deň kým boli deti malé, a práčka vydrzala.14 rokov, keď som ju predávala bola ešte funkčné len hrdzavá.
Nemám kryštálovu guľu neviem koľko vydrží tá tvoja