Ja dieťaťu kupujem dvoje na takúto " teplú" zimu a jedny na veľké mrazy. Vynosí všetky, tie dvoje čistím každý deň, má na výmenu. Bundu a nohavice len softshellky, dávam do sušičky, nepotrebujem nejaké zásoby. Mne to neprekáža, som rada, že sa vonku vyšantí.
Tiež som si na také špinavé topánky dnes pofrflala. Učiteľky v škole chodia denne s deťmi cez družinu von na školský dvor a môj prvák denne jak prasiatko, aj bunda a gate 😖
Čo sa dá vyšúcham, utriem handrou, umyjem kefou a dám k radiátoru, aby neboli vlhké... a "teším" sa na druhý deň, že mi príde rovnaký....a cez víkend periem....škoda že na západe nieje snehu. 😕
@zafi moja je 3 cka a tiež takto chodi. Plus na ihrisku maju skvaru celorocne vsetko oranžové ku tomu. So skolky chodiila cista
@anonym_autor na taketo zimy moji nosili do skoljy vzdy demar gumaky mamuty. Osprchovala som a hotovo
@anonym_autor dieťa potrebuje Demar Mammut.

@anonym_autor topanky by som v ziadnom pripade nedavala do pracky, znicis ich. Zvonka mydlova voda a kefa, zvnutra detto len bez kefy.
ps: pokial to skolka nevie/ nechce zariadit tak, aby nechodili takto zasvineni kazdy den domov, kup jej radsej gumaky s vlnenou vlozkou. Vnutro nebude az tak spinave, vlozka sa da vybrat a lahsie to operies...