icon

Ako docielim, aby uteráky boli čisto biele?

Dnes o 05:22

Ahojte kočky, ako prosím docieliť aby biele uteraky boli biele? Ja ich mám všetky až šedé - žlté. Také ako keby upotené. Maximálne mi to v kupelni vadí. Dakujem.

alzbetka1783
Dnes o 05:38

@anonym_autor používam aktívny kyslík z Eurony
Všetko mám krásne biele . Aj dokonca utierky z kuchyne .
Je to najčastejšia podoba kyslíka , do ktorej si namočím cez noc všetky uteráky ráno operiem v prášku na biele.

lady083
Dnes o 06:07

Pridaj do prania perkarbonat sodny, kupis v dm

gabika1979
Dnes o 06:11
@alzbetka1783

Je to najčastejšia podoba kyslíka , do ktorej si namočím cez noc všetky uteráky ráno operiem v prášku na biele.

@alzbetka1783 môžem použiť aj na všetko biele prádlo?

gabika1979
Dnes o 06:14
@alzbetka1783

@alzbetka1783 je to ten bleaching agent?

simsalabim
Dnes o 06:35
@gabika1979

@alzbetka1783 je to ten bleaching agent?

@gabika1979 bleach je chlor...teda savo a tak.

anonym_5f457a
Dnes o 07:25

Kup iny prasok, nie zo Slovenska, staci aj z AT a uvidis, ake budu. Aj tie "zasle" Ti vybielia. Sama mam skusenosti, milujem biele nohavice, to sa perie po kazdom pouziti, po par praniach s SK praskom boli zasedle, dala som AT prasok, po par praniach zasedlost zmizla.

autor
Dnes o 07:28

@anonym_autor na ariel mám z rakúska. na koľkých stupnoch periete uteraky prosim?

viestta
Dnes o 07:39
@anonym_autor

@anonym_autor na ariel mám z rakúska. na koľkých stupnoch periete uteraky prosim?

@anonym_autor nepouziaj avivaz na bavlnu. Avivaz obeli vlakna povlakom, na nm sa potom zachytava spina a aj vodny kamen. Misto nej pouzi ocot do posledneho plachania, odstrani zvysky vodneho kamena z vlaken a potom nebudu sednut. Obcas ich vyper s perkarbonatom na vysoku teplotu

simsalabim
Dnes o 08:26
@anonym_autor

@anonym_autor na 60, ale zamerne nemam biele. V hoteloch casto peru biele na 90.

hopatko
Dnes o 08:43

Mam iba biele uteraky viac ako 20 rokov. Periem zasadne bez avivaze na 60°, najlepsia je kombinacia tekuteho prasku s klasickym praskom ( su na to testy) a toto obcas pouzijem na uteraky. Raz za cas dam predpierku so Savom Perex, ten dokaze zazraky. Nikdy mi nezasedli ani nezozltli. Periem ich samostatne.

alzbetka1783
Dnes o 09:56
@gabika1979

@alzbetka1783 môžem použiť aj na všetko biele prádlo?

@gabika1979 ano určite

sisska96
Dnes o 10:25

Sanytol prášok na biele veci. Ja preto nemám žiadne biele uteráky 😂