icon

Ako efektívne vyčistiť byt po fajčiaroch?

ameliaamalka
2. mar 2024

Ahojte, čistil niekto byt po silných fajčiaroch? Ako to šlo? Čo Vám najviac zabralo? Čítala som o ozon, skúšali ste? Ďakujem za rady

lakebabe
•
2. mar 2024

@ameliaamalka po predošlých najomnikoch a bolo to zle pomohlo len vymeniť nábytok a vymaľovať inak to vôbec nechcelo zmiznúť

kavenkaa
•
2. mar 2024

Ahoj, nám výrazne pomohol ozón, ale menili sme aj podlahy a všetok nábytok..

wade
•
2. mar 2024

Všetko preč, nábytok, koberce a vymaľovať (ideálne aj odstrániť starý náter).

lakebabe
•
2. mar 2024

@wade tak tak aj podlahy sme museli meniť keď chytis takých podnajomnikov je to radosť. Všetko preč toho sa nezbavi

alenka58
•
2. mar 2024

všetko aj dvere išli preč, všetko nábytok vrátane kuchynskej linky, podlahy, steny maliar oškriabal dal stierku, vymaľoval, nemá význam len čiastočne niečo spraviť bude to stále cítiť , my sme nefajčiari tak to je znásobené

domiklik
•
2. mar 2024

@ameliaamalka vymaľovať, vytepovat, najlepšie vyhodiť nábytok, aspoň ten hnuteľný..

kaktusik007
•
2. mar 2024

@ameliaamalka no ja som musela oklepat este aj omietku, strasne to tu bolo zatuchnute.... dokonca prve dva roky, ked bola izba zatvorena dlhsie, a prisla si do nej, ten cigaretovy smrad tam bolo citit...... novymi omietkami, podlahami, malovkou, a vetranim --- mozem povedat, ze uz zopar rokov je to fakt OK.

zuzanaete
•
2. mar 2024

My sme kupili uplne zafajceny byt. Povodni vlastnici museli tahat vnutri jednu za druhou. Nastastie byt bol v povodnom stave (aj okna), takze vsetko sa vyhodilo, omietka uplne oskrabala a islo sa nanovo. Potom to bolo ok.

zuzulka558
•
2. mar 2024

Susedia kupovali pred par rokmi byt no nie po fajciaroch ale psickarke s 3 psami no myslím ze ten smrad to je to isté ak si není zvyknutá oni podlahu až šklbali a dávali preč co sa len dalo, to isté aj steny skrabali, nábytok vyhadzovali do posledného milimetra aj WC aj vanu no ozaj všetko,,