icon

Ako efektívne vyžehliť veľké závesy?

14. jan 2024

Ahojte, poraďte prosím ako efektívne vyzehlit zavesy. Mame nové hrubé zatemnovacie zavesy, rozmer 1ks je 270x245 cm, na 1 okne su 2 ks, cize velmi veľká plocha. Žehlenie zehlickou dá zabrať, naposledy som ich zehlila tak, ze boli rozložené na posteli, musela som o 2 stupne zvysit teplotu, nez aka bola odporúčaná, lebo to išlo tazko, ale nechcem to uz nabudúce takto, aby sa nepoškodili. Bolo to dost namáhavé a nepohodlné, az ma ruky aj chrbát boleli 😄A to som zehlila len zahyby na novych zavesoch - po opratí to bude horšie, lebo budu viac pokrcene. Rozmýšľam nad: 1.) naparovac odevov, ale neviem, ci je dost efektívny aj na takéto hrubé látky 2.) ci je na to nejaká profi služba napríklad v cistiarni. To isté aj so zaclonami, chcem to nejako zefektívniť. Dakujem za každú radu 😊

pe_mi
•
15. jan 2024

Ahoj,ja mám tento,ale na záclony,závesy nemám vyskušane.je to super pomôcka,neviem si predstaviť žehlenie na doske 😃https://www.datart.sk/rucny-naparovac-odevov-ph...

oslo1
•
15. jan 2024

Tiez mam take velke, nastastie hruba bavlna. Zehlim parnym generatorom na stole na najvyssej teplote.

malaopicka
•
15. jan 2024

Vyvešiavam vlhké ako aj záclony. Ak treba, prebehnem ich ešte ručným naparovačom.