Ako odstrániť škvrny od potu?
Dievčence poraďte, čo je účinné, čo by som mohol použiť na bavlnené farebné polokošele, keď mám na niektorých v podpazuší fľaky od potu? Niečo bežne dostupné.
Dezodorant a nepotiť sa som už skúšal, v tomto teplom počasí telu nerozkážem 😂
Oxi power prášok z dm - zmiešať trošku prášku s vriacou vodou, urobiť z toho pastu a tú dať na škvrny (ak sú to farebné veci, tak opatrne - max 15 min nechať pôsobiť) ak biele, tak nezáleží.
@anonym_ffb0f1 Veď práve toho sa obávam, že ak to budem aplikovať iba na jedno miesto a je to farebné, tak aby som nespravil ešte väčšie škvrny od pracieho prášku 🙈
Odporúčam použiť dostatočne dlhý program prania na 40stC, aspoň 1.40h. A prášok na farebnú bielizeň ako Ariel, Persil, DenkMit z DM. Nie gél, prášok.
Odporúčam použiť dostatočne dlhý program prania na 40stC, aspoň 1.40h. A prášok na farebnú bielizeň ako Ariel, Persil, DenkMit z DM. Nie gél, prášok.
@pinkgirl to som skúšal, aj vyššiu teplotu, dokonca aj dva krát za sebou. Len o niečo lepší efekt, ale nepomohlo.
@pinkgirl to som skúšal, aj vyššiu teplotu, dokonca aj dva krát za sebou. Len o niečo lepší efekt, ale nepomohlo.
@anonym_autor tak ja periem aj na 60 dve hodky a nepomoze to.
@anonym_autor toto funguje asi najlepsie z toho, co dom skusala https://m.alza.sk/maxi/hg-odstranovac-skvrn-od-...
@anonym_autor toto funguje asi najlepsie z toho, co dom skusala https://m.alza.sk/maxi/hg-odstranovac-skvrn-od-...
@simsalabim Aj na farebné v pohode?
@anonym_autor tak ja periem aj na 60 dve hodky a nepomoze to.
@anonym_2b5c8c Aktuálne som dal intenzívny program na bavlnu, práčka si povedala že 60 stupňov a čas že 3:05. Som zvedavý.
Tiež vidno na bielom, nič nepomohlo. Pomaly triedim a vyhodím keď už dosť vidno
@simsalabim Aj na farebné v pohode?
@anonym_autor zatial ano, ale pouzivam vacsiniu iba na biele
Po užívam sprej z dm. Poriadne nastriekal,nechám pôsobiť. Potom opláchneme a nanesieme buď zľavové mydlo alebo prášok na bielenie. Tiež z dm. Pomáha,no nie na všetky tkaniny.
Podľa môjho názoru to nie sú škvrny od potu, ale od deodorantu. Hlavne ak používaš tuhý.
Neoperieš, to sa nedá, roky som skúšala. Škvrny nie sú primárne od potu ale od deodorantu - skús zmeniť, ja milujem biele bavlnené tričká a roky som o ne postupne prichádzala - odkedy som prešla na borotalco, tak absolútne žiadne škvrny a aj ako deodorant funguje super.
Deodoranty používam minimálne, skôr vôbec, takže tým to nebude spôsobené.
Takže 3h v práčne na 60 a nepomohlo. Najbližšie keď pôjdem okolo obchodu, tak príde na rad ten HG na škvrny 😘

Oxi power prášok z dm - zmiešať trošku prášku s vriacou vodou, urobiť z toho pastu a tú dať na škvrny (ak sú to farebné veci, tak opatrne - max 15 min nechať pôsobiť) ak biele, tak nezáleží.