icon

Ako odstrániť zápach laku z novej postele?

17. nov 2023

Caute, kupili sme pre syna novu postel, ale smrdi od laku nechcem ju dovtedy ani zlozit. Je v hostovskej, pravidelne tam vetram, ale ten pach citit uplne v celej izbe. Mame ju 2 dni.
Prosim vas existuje nejaky domaci trik, cim by som ten pach eliminovala? Uz som tam dala dettol, pronto, nic nezabera.

bababibi
•
17. nov 2023

Napadá ma obrusit smirglom a znova nejakou prírodnou nezavadnou farbou natrieť

nikaa951
•
Odpoveď bola odstránená
•
domiklik
•
17. nov 2023

Ja som novu posteľ "vetrala" týždeň... Pomohlo

autor
•
17. nov 2023

@domiklik hej? A ako presne? Mala si non szop otvorene okno? Aj by som ju dala na balkon, len staaaaaale prsi.....

autor
•
17. nov 2023

@nikaa951 lenze ja osobne by som nespala v takom smrdae, nie to estemale dieta. Ach, naco pouzivaju taketo bludy na nich. Apritom nebola lacna...

autor
•
17. nov 2023

@bababibi to nehrozi v bytovke

januska12323
•
17. nov 2023

Rozlož ju nech tam je priestor na vetranie a otvor okno. Ale to potrvá. Naši keď naposledy kúpili posteľ aj dva týždne som cítila vôňu dreva a niečoho.

bababibi
•
Autor odpoveď zmazal
•
domiklik
•
17. nov 2023

Občas som otvorila okno nič extra...

dkethe
•
17. nov 2023

Ak je to drevotrieska, bude to skor lepidlo v samotnom materialy, nie v laku, a vetrat budes dlho 😔 ak je to drevo, lak sa vyvetra rychlejsie, idealne na vzduch.
Uplne ta chapem, ja mam strasne citlivy nos na vsetko

autor
•
17. nov 2023

@dkethe do kelu. Ak by som ju dala na balkon, ked neprsi? Ci moze ju napadnut plesen?

deedol
•
17. nov 2023

nechces ju vratit?

dkethe
•
17. nov 2023

Plesne sa neboj, cosi. Mohla by akurat z vlhka napucat, ak by tam bola fakt dlho

kvetinka1918
•
17. nov 2023

Vždy keď sme kúpili nábytok smrdel aj keď sme to umyly a postele taktiež musí sa len vetrať kľudne ju nechaj v izbe a vetraj potom to už bude menej a menej smrdieť q nakoniec to bude ok ☺️😉len vetraj a nechaj ju tak sama uvidíš

maranta_leuconeura
•
18. nov 2023

Mne smrdi kazdy novy nabytok... Do vlhka by som ju urcite nedavala, nechat v izbe a vela vetrat

biglovemom
•
18. nov 2023

Posledna postel sa vetrala 3tyzdne🙄 umyvala som ju pravidelne octovou vodou ale neviem no,nepomahalo

autor
•
18. nov 2023

No, zienky, dala som ju von (este nie je zlozena), a po tej smradlavej voni ani fuc po 30 minutach, ale podla mna sa urcite vrati a je to len docasne, takze teraz testujem, kolko potrebuje este relaxovat vonku na balkone.

autor
•
18. nov 2023

@biglovemom ja nechapem naco davaju taketo otrasne farby, lepidla, ved to je hnus

cacianka
•
21. nov 2023

Opakuj viac x, naj by bolo slnko alebo silný mráz, vtedy by stačilo krátke pôsobenie