icon

Ako prať dlhú páperovú bundu bez sušičky?

Dnes o 08:33

Raz som oprala paperovu vestu čo som dostala od Maminy. A cele to perie ostalo v takom jednom chumáči.

Teraz som si kúpila paperovu bundu, dlhu, a zial uspinila sa mi, tak hľadám najlepšie návody ako ju oprat a na akom programe. Keďže bola dosť drahá tak by som bola veľmi nerada keby ju zničim. Ešte dodám že sušičku nemáme a maminu vestu som prala spolu s tenisovou loptičkou a aj tak nepomohlo. Ďakujem za každú odskúsenu radu

minenkaa
Dnes o 08:37

@anonym_autor v prace a dať do susicky
Loptička pomôže iba v susicke
Daj do čistiarne
Nepoznáš niekoho čo ma sušičku?

minenkaa
Dnes o 08:39
@minenkaa

@anonym_autor v prace a dať do susicky
Loptička pomôže iba v susicke
Daj do čistiarne
Nepoznáš niekoho čo ma sušičku?

@minenkaa v práčke

anonym_014329
Dnes o 08:42

Do pracky sa lopticky nedavaju. Zozen niekoho so susickou alebo do cistiarne

prasiatko30
Dnes o 08:47

Na tom sprostom IG sa potuluje jeden navod ako ususit paperku bez susicky. Zapnes ju, pozatvaras vsetky otvory a vopchas fen cez rukav alebo cez otvor na krk a fenujes z vnutra a poklepkavas ramienkom na zavesenie. Mozno aj najdes to video. Vyskusaj mozno to funguje

minenkaa
Dnes o 08:56

Inak ak máš aj tu vestu tak sa dá zachrániť

leona45
Dnes o 09:07

@anonym_autor zobrať do práčovne

rdi
Dnes o 10:20

ja bundy davam prat do pracovne, aj niektore kabaty. len take male detske periem doma v pracke.

anonym_d0ac68
Dnes o 10:43
@minenkaa

Inak ak máš aj tu vestu tak sa dá zachrániť

@minenkaa ako?

minenkaa
Dnes o 10:48
@anonym_d0ac68

@minenkaa ako?

@anonym_d0ac68 oprat znova a sušička alebo bude myslím aj sušička stačiť s koptickami

pupi14
Dnes o 11:38

normálne dám do práčky, ale len jeden kus vždy spolu s takou loptičkou...

katkazatka
Dnes o 11:47

Ak máš niekde flak, ten by som preprala iba lokálne. Všetky zimné bundy inak periem uprostred leta, keď je vonku 35 stupňov a pravidelne bundy natriasam, aby sa vrátil pekný objem.

prasiatko30
Dnes o 11:54

V niektorych mestach uz najdes aj samoobsluzne pracovne - take ako v us. Zober bundy a vopchaj do susicky na jeden ciklis a uvidis ci ti to nieco poriesi

simca06022011
Dnes o 12:01

práčovňa, vobec nie je čo špekulovať.. ak nedokazez ocistit tu bundu lokalne a musi ist do pracky, tak jedine tak.. doma bez susicky by som to ani neskusala. Periem takto bundy doma (resp prala som donedavna) aj rodicom, bratovi.. pracka a susicka. V pracke ziadna lopticka nepomoze

kuriatko77
Dnes o 12:34

Takéto veci nosím zásadne do čistiarne. Neriskujem čo mi odtiaľ vybehne 😃

miselka257
Dnes o 18:21

ja moju páperovú bundu periem úplne v pohode v práčke a nemám sušičku 😅 len ju treba načechrávať počas toho ako bude schnúť 😁 po vypraní ju dávam do blízkosti zapnutého radiátoru