Ako prať dlhú páperovú bundu bez sušičky?
Raz som oprala paperovu vestu čo som dostala od Maminy. A cele to perie ostalo v takom jednom chumáči.
Teraz som si kúpila paperovu bundu, dlhu, a zial uspinila sa mi, tak hľadám najlepšie návody ako ju oprat a na akom programe. Keďže bola dosť drahá tak by som bola veľmi nerada keby ju zničim. Ešte dodám že sušičku nemáme a maminu vestu som prala spolu s tenisovou loptičkou a aj tak nepomohlo. Ďakujem za každú odskúsenu radu
Do pracky sa lopticky nedavaju. Zozen niekoho so susickou alebo do cistiarne
Na tom sprostom IG sa potuluje jeden navod ako ususit paperku bez susicky. Zapnes ju, pozatvaras vsetky otvory a vopchas fen cez rukav alebo cez otvor na krk a fenujes z vnutra a poklepkavas ramienkom na zavesenie. Mozno aj najdes to video. Vyskusaj mozno to funguje
ja bundy davam prat do pracovne, aj niektore kabaty. len take male detske periem doma v pracke.
Ak máš niekde flak, ten by som preprala iba lokálne. Všetky zimné bundy inak periem uprostred leta, keď je vonku 35 stupňov a pravidelne bundy natriasam, aby sa vrátil pekný objem.
V niektorych mestach uz najdes aj samoobsluzne pracovne - take ako v us. Zober bundy a vopchaj do susicky na jeden ciklis a uvidis ci ti to nieco poriesi
práčovňa, vobec nie je čo špekulovať.. ak nedokazez ocistit tu bundu lokalne a musi ist do pracky, tak jedine tak.. doma bez susicky by som to ani neskusala. Periem takto bundy doma (resp prala som donedavna) aj rodicom, bratovi.. pracka a susicka. V pracke ziadna lopticka nepomoze
ja moju páperovú bundu periem úplne v pohode v práčke a nemám sušičku 😅 len ju treba načechrávať počas toho ako bude schnúť 😁 po vypraní ju dávam do blízkosti zapnutého radiátoru

@anonym_autor v prace a dať do susicky
Loptička pomôže iba v susicke
Daj do čistiarne
Nepoznáš niekoho čo ma sušičku?